Connect with us

Primeira Liga

Μπράγκα – Γκιμαράες

Published

on

Ο αγώνας Μπράγκα – Γκιμαράες διεξάγεται στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Primeira Liga (ΠΟΡ1).

  • Πορτογαλία 1
    Braga Municipal, Μπράγκα
  • Στον 1ο γύρο: Γκιμαράες – Μπράγκα 0-1
  • Το ματς του πρώτου γύρου είχε 3 κόκκινες κάρτες.
  • Τα 4/5 τελευταία μεταξύ τους είχαν under 2,5 γκολ.

[maxbutton id=”4″ window=”new” ]

Μπράγκα – Γκιμαράες

ΜΠΡΑΓΚΑ

Braga logo

Στον τελικό του Κυπέλλου Πορτογαλίας θα αγωνιστεί η Μπράγκα, που πήρε τεράστια νίκη μέσα στο Πόρτο (2-3) μετά την ισοπαλία στο γήπεδό της κόντρα στους Δράκους (1-1). Ο τελικός με την Μπενφίκα μπορεί βέβαια να περιμένει αφού ο Καρβαλιάλ έχει υψηλούς στόχους και στο πρωτάθλημα. Η Μπράγκα είναι 3η και με νίκη ανεβαίνει στη 2η θέση και πάει στο +1 από την Πόρτο.

Τιμωρημένος είναι ο Μόρχα (Α), ενώ η λίστα τραυματιών είναι μεγάλη: Κάστρο, Σεκέιρα, Κάρμο και Μεντέιρος είναι τραυματίες και εκτός μάχης.

ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ

guimaraes logo

Πήρε ανάσες αφού στο κύπελλο έχει αποκλειστεί και δεν είχε αγώνα. Στις 26/2 κέρδισε 2-1 την Μποαβίστα και επέστρεψε στις επιτυχίες. Είναι στην 6η θέση, που υπό προϋποθέσεις οδηγεί στην Ευρώπη, όμως για να είναι σίγουρη πρέπει να προσπεράσει την 5η Πάσος Φερέιρα, που βρίσκεται στο +6 με αγώνα παραπάνω. Τα 5 τελευταία της Γκιμαράες είχαν G/G.

Παραμένουν τραυματίες οι μέσοι Μάντοξ και Αμόα, ο φουλ-μπακ Σίλβιο, όμως όλες είναι γνωστές και μακροχρόνιες.

Εκτίμηση Μπράγκα – Γκιμαράες

Η Γκιμαράες είναι ικανή να προβάλει αντίσταση στην -πιο κουρασμένη- ομάδα του Καρβαλιάλ, όμως η γηπεδούχος είναι αρκετά ισχυρή και δείχνει αποφασισμένη να κερδίσει τη συμμετοχή της στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτή είναι και η διαφορά της 2ης με την 3η θέση, η μία χρειάζεται προκριματικά και η άλλη όχι. Χαμηλό τέμπο αναμένεται στο ματς και το σκορ δύσκολα θα ξεφύγει. Αντί λοιπόν του χαμηλού άσου, προτιμήσαμε το σύνολο των 2-3 γκολ.

bullet Πρόταση: 2-3 γκολ – 2,07 – Stoiximan

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος στον δυναμικό πίνακα «Με Μια Ματιά», που ανανεώνεται καθημερινά με όλα τα ματς που παίζουν σήμερα.


Βαθμολογία Πορτογαλίας

Standings provided by SofaScore LiveScore

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα