Connect with us

Bet Blog

Ο πράσινος εγωισμός, ο Τζέιμς και το σοκ της Μπαρτσελόνα

Published

on

Κωστας Σωτηριου

Η Ευρωλίγκα οδεύει προς το φινάλε της κανονικής περιόδου, σταρ τεράστιου βεληνεκούς επιστρέφουν στις ρίζες τους (Πάου Γκασόλ), οι προπονητές τρέμουν στην ιδέα τυχόν επίσκεψης κορονοϊού εν όψει πλέι οφ -και ακόμη χειρότερα εν όψει Φάιναλ Φορ- και την ίδια στιγμή κάτι μεγάλο «μαγειρεύεται», που αναμένεται να αλλάξει θεαματικά αυτό που χαρακτηρίζουμε ως τώρα ευρωπαϊκό μπάσκετ συλλόγων. Όμως αυτό θα το αναλύσουμε σε κάποιο μελλοντικό ποστ.

Στη Novibet… γράφεις τη δική σου ιστορία και στην Ευρωλίγκα! 21+ >>

Ας δούμε τα δεδομένα εστιάζοντας στα πολύ ενδιαφέροντα ματς της Πέμπτης (11/3): ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μακάμπι Τελ Αβίβ, κι έτσι στο άδειο από κόσμο ΟΑΚΑ θα αστράφτουν τα δώδεκα τρόπαια πρωταθλητή Ευρώπης, που μετρούν συνολικά οι δύο ιστορικές ομάδες. Από τη μια οι έξι Ευρωλίγκες του Τριφυλλιού, που θα αγωνιστεί για ακόμη μια φορά χωρίς τον Νεμάνια Νέντοβιτς, και από την άλλη οι 5 κούπες συν μια Σουπρολίγκα της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου, που έχει να δώσει ακόμη έξι ματς συν δύο αναβληθέντα, όπως ακριβώς ο Παναθηναϊκός.

Στοιχηματικά, η αναμέτρηση είναι εξαιρετικά αμφίρροπη και σύμφωνα με τους αναλυτές θα κριθεί στο καλάθι. Ο ΠΑΟ υποφέρει από την παρατεταμένη απουσία του Νέντοβιτς (έχει να παίξει από τις… 29 Ιανουαρίου λόγω θλάσης!!!), ωστόσο ο Κάτας έχει εδώ και τρία ματς στη διάθεσή του τον Ιωάννη Παπαπέτρου, που προσθέτει «size» και ποιότητα μαζί με τον Χεζόνια στα ψηλά σχήματα του Τριφυλλιού. Βέβαια, στον άσο γίνεται το…έλα να δεις ειδικά στα ματς της Ευρωλίγκας και ειδικά απέναντι στην Μακάμπι των Ουίλμπεκιν, Ντόρσεϊ, Μπράιαντ και Τζόουνς, τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα. Διαισθητικά, θα πάμε με τον άσο του 1.86.

Στην Μόσχα η ΤΣΣΚΑ υποδέχεται την Αρμάνι Μιλάνο με κεντρικό πρόσωπο τον Μάικ Τζέιμς, που θα έχει ισχυρό κίνητρο απέναντι στον κόουτς Μεσίνα, ο οποίος είχε εισηγηθεί πέρυσι την αποπομπή του. Η ΤΣΣΚΑ δείχνει πιο γεμάτη και πιο φρέσκια τις τελευταίες ημέρες σε σχέση με την Αρμάνι, που έχασε τον Ντιλέινι και ηττήθηκε από την Τρέντο στον πόντο. Θα επιλέξουμε το σημείο «1» με υπερκάλυψη των 4,5 πόντων από την οικοδέσποινα ΤΣΣΚΑ.

Έλεγα να μην αγγίξω το ματς Βιλερμπάν – Αλμπα Βερολίνου, αλλά ως γνωστόν… είμαι ανάποδος και θα ρισκάρω το διπλό με το μαξιλαράκι των 5,5 πόντων και απόδοση 1.85. Το 1,36 του Ερυθρού Αστέρα δεν μας εξιτάρει καθόλου και έτσι θα κλείσουμε με το «classico», που θα διεξαχθεί στην Μαδρίτη με φαβορί την Μπαρτσελόνα. Οι «Μπλαουγκράνα» δίνουν προς τα έξω ότι δεν θα αγωνιστεί ο τεράστιος Γκασόλ, ωστόσο αυτό είναι… καλό για τη χημεία της ομάδας του Γιασικεβίτσιους, η οποία θα ήταν λογικό να διαταραχθεί έπειτα από τόσο ισχυρό σοκ. Διπλό με πάνω από 3,5 πόντους είναι η πρόβλεψή μας, εκτός αν ο… Κύκλωπας Ταβάρες «καταπιεί» και τους ψηλούς της Μπάρτσα, πράγμα δύσκολο…

[maxbutton id=”2″ window=”new” ]

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα