Connect with us

Serie A

Νάπολι – Ίντερ

Published

on

Ο αγώνας Νάπολι – Ίντερ διεξάγεται στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Serie A (ΙΤΑ1).

Προγνωστικά Ιταλίας

  • Diego Armando Maradona (San Paolo), Νάπολη
  • Στον πρώτο γύρο: Ίντερ – Νάπολι 1-0
  • Τα 8/10 τελευταία μεταξύ τους είχαν under 2,5 γκολ και No Goal.
  • Η Νάπολι κέρδισε μόνο 1 από τα 7 τελευταία ματς κόντρα στην Ίντερ σε επίπεδο Σέριε Α (1-2-4).
  • Τελευταίο διπλό το 2017. Ακολούθησε επί μέρους 3-1-0 για την Ίντερ.

Παίξε νόμιμα στον Stoiximan | 21+ MGA (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) >>

Νάπολι – Ίντερ

ΝΑΠΟΛΙ

Napoli

Αντέδρασε σωστά στην ήττα από τη Νάπολι, φτάνοντας στην 5η νίκη της σε 6 αγώνες με το διπλό στη Γένοβα επί της Σαμπντόρια (0-2). Παρέμεινε σε απόσταση βολής από την 4άδα, που είναι και ο μεγάλος στόχος της. Στο -2 από την 4η Αταλάντα και στο -3 από τη Γιουβέντους, που παίζουν μεταξύ τους σήμερα.

Βέβαια, η Νάπολι καλείται να κάνει το δικό της… κομμάτι και να κερδίσει την πρωτοπόρο Ίντερ, πράγμα αρκετά δύσκολο όπως έχει αποδειχθεί σε όλη τη σεζόν των νερατζούρι.

Τιμωρημένος είναι ο Λοσάνο (Ε) και τραυματίας ο Όσπινα (Τ), ενώ ο Γκουλάμ (Α) δεν πρόκειται να αγωνιστεί ξανά φέτος.

ΙΝΤΕΡ

Inter

Ίντερ… Εξπρές. Ασταμάτητη και αποφασισμένη να φτάσει στην κατάκτηση του σκουντέτο εμφανίζεται η ομάδα του Κόντε. Πέτυχε την 11η σερί νίκη της, ξέφυγε με 11 βαθμούς από τη 2η θέση και… 11 χρόνια μετά είναι έτοιμη να στεφθεί πρωταθλήτρια. Η Κάλιαρι πρόβαλε ισχυρή αντίσταση στο ματς του Μεάτσα, αλλά για μία ακόμη φορά οι Νερατζούρι βρήκαν τον τρόπο να πάρουν όλους τους βαθμούς. Το μοναδικό γκολ σημείωσε ο… ανύποπτος Νταρμιάν στο 77ο λεπτό.

Υπάρχουν ακόμα 3-4 πολύ δύσκολα ματς, αλλά σε 8 αγωνιστικές δεν καλύπτεται η συγκεκριμένη διαφορά που έχει αποκτήσει η Ίντερ. Είναι ηλίου φαεινότερο πως αν κερδίσει το… πρώτο, αυτό της Νάπολης δηλαδή σήμερα, τότε όλα τελειώνουν και στο μυαλό των διεκδικητών του τίτλου. Αν δεν έχουν τελειώσει ήδη.

Εκτός μάχης είναι οι Κολάροφ (Α) και Βιδάλ (Μ).

Στοίχημα στο Νάπολι – Ίντερ

Η Νάπολι θέλει να σταματήσει το τρένο της Ίντερ και έχει αποδείξει ότι έχει τον χαρακτήρα για να το κάνει. Αγωνιστικά όμως η πρωτοπόρος δείχνει ανίκητη εδώ και καιρό. Ο Κόντε κρατάει την ομάδα σε επαγρύπνηση και δεν επιτρέπει απώλειες εκεί που άλλοι θα έλεγαν «καλός είναι και ο βαθμός». Σε ένα εκτός έδρας ντέρμπι όμως, δεν αποκλείουμε τη συγκεκριμένη προσέγγιση. Είναι αρκετά ελκυστικό το Χ για να το προσπεράσουμε.

bullet Πρόταση: X – 3,60 – Bet365


Βαθμολογία Serie A

Standings provided by SofaScore LiveScore

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα