Connect with us

Bet Blog

Προγνωστικά Μπάσκετ – Αγώνες Πέμπτης 13/5

Αυτά είναι τα προγνωστικά μπάσκετ του The Answer. Οι αγώνες διεξάγονται την Πέμπτη (13/5).

Published

on

Prognostika Answer

Προγνωστικά Μπάσκετ Σήμερα

Αυτά είναι τα προγνωστικά μπάσκετ του The Answer. Οι παρακάτω αγώνες διεξάγονται την Πέμπτη (13/5).

[maxbutton id=”2″ window=”new” ]

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Ελλάδα

Συνέχεια με το ντέρμπι “δικεφάλων”. Η ΑΕΚ πριν από μερικές ώρες έκανε το 1-0 με 102-89, κυρίως λόγω της εξαιρετικής εμφάνισης του Μέικον, ο οποίος σταμάτησε στους 28 πόντους με 7/9 τρίποντα (τα περισσότερα στην 4η περίοδο)! Ο ΠΑΟΚ, βέβαια, ευθύνεται για το γεγονός ότι δεν κατάφερε να παίζει άμυνα και γι’ αυτό παρά τα θετικά ποσοστά ευστοχίας του, στο τέλος έχασε σχετικά εύκολα. Ο coach Λυκογιάννης ζητάει άμεση βελτίωση από τους παίκτες του κι είναι γεγονός πως ο ΠΑΟΚ έχει το υλικό για να παρουσιαστεί καλύτερος και πιο ανταγωνιστικός. Πόσο μάλλον από τη στιγμή που η ΑΕΚ θα παρουσιαστεί δίχως τον Κιθ Λάνγκφορντ (γκαρντ/σκόρερ), ο οποίος τέθηκε νοκ άουτ για 20 ημέρες λόγω τραυματισμού. Παρόλα αυτά, ο άσος δεν κρύβει κάποια αξία στις αποδόσεις που τον συναντάμε γι’ αυτό θα προτιμήσουμε τη λύση ενός special bet στη Stoiximan. Πιο συγκεκριμένα θα κρατήσουμε το εύρος νίκης 1-5 πόντοι, καθώς περιμένουμε μεγάλη μάχη μέχρι το τέλος και τον νικητή να κρίνεται στο τελευταίο σουτ.

bullet Πρόταση: Περιθώριο νίκης 1-5 πόντοι – 3,10 – Stoiximan


ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ – ΛΑΥΡΙΟ

Ελλάδα

Το Λαύριο επιβεβαίωσε στο Game 1 πως είναι το μεγάλο φαβορί της συγκεκριμένης σειράς. Η ομάδα του coach Σερέλη επικράτησε του Κολοσσού με 87-68 πριν από μερικές ώρες και στη Ρόδο θα ψάξει το 2-0 και την πρόκριση στην ημιτελική φάση των playoffs της Stoiximan Basket League. Ηγέτης ο Μουράτος (γκαρντ, 23 πόντοι), ωστόσο εκείνη που έκανε τη διαφορά ήταν η άμυνα του Λαυρίου. Ο Κολοσσός έχει λύσεις, αναμενόμενα στο γήπεδό του θα σουτάρει καλύτερα και θα είναι πιο ανταγωνιστικός, ωστόσο στο τέλος το αποτέλεσμα περιμένουμε να είναι το ίδιο. Οι φιλοξενούμενοι έχουν περισσότερο ταλέντο, έχουν μάθει να διαχειρίζονται την “ταμπέλα” του φαβορί κι έστω και δύσκολα αναμένεται να κάνουν το 2-0. Θα πάμε με το διπλό, το οποίο μάλιστα παίζει σε fair αποδόσεις κι αυτό μας επιτρέπει να μην μπλέξουμε με το χάντικαπ. Κρατήστε στις σημειώσεις πως το Λαύριο φέτος έχει ενεργητικό 82.5 πόντους κατά μέσο όρο, με ποσοστό στα τρίποντα 38.8%!

bullet Πρόταση: 2 – 1,78 – Stoiximan


ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ

Ισπανία νέα

Τζάμπολ και στα πλέι οφ του πρωταθλήματος Τουρκίας. Η Φενέρμπαχτσε ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο της Basketbol Super Ligi στη 2η θέση με απολογισμό 22 νίκες και 8 ήττες. Όπως είναι λογικό, κόντρα στη Νταρουσάφακα (16-14) είναι το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση, ενώ έτσι κι αλλιώς γίνεται εύκολα αντιληπτό πως η ομάδα του Ιγκόρ Κοκόσκοφ έχει ρίξει το βάρος της αποκλειστικά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά τον αποκλεισμό της από το Final 4 της EuroLeague. Φαβορί, λοιπόν, οι γηπεδούχοι, ωστόσο στοιχηματικά ο άσος δεν έχει αξία, ενώ αρκετά… πονηρό κρίνεται και το χάντικαπ των 9,5 πόντων. Γι’ αυτό θα προτιμήσουμε τη λύση του over. Η Φενέρ σκοράρει φέτος 87.6 πόντους κατά μέσο όρο στην τουρκική λίγκα με 39.7% στα τρίποντα ανά ματς και η “Νταρού” έχει τις μονάδες να ακολουθήσει μέχρι ενός σημείου. Κάτι το οποίο το δείχνουν και οι αριθμοί της, καθώς μέχρι σήμερα έχει ενεργητικό 82.7 πόντους ανά ματς και παθητικό 79.7 πόντους κατά μέσο όρο. Σε λογικά επίπεδα το line, κρατάμε το over.

bullet Πρόταση: Over 164,5 – 1,83 – Stoiximan

[maxbutton id=”1″ window=”new” ]

Σημείωση: Όλες οι αποδόσεις ήταν σωστές την ώρα δημοσίευσης των προτάσεων.

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα