Connect with us

Bundesliga

Λεβερκούζεν – Ουνιόν Βερολίνου

Published

on

Προγνωστικά Γερμανίας

Ο αγώνας Λεβερκούζεν – Ουνιόν Βερολίνου διεξάγεται στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της Bundesliga (ΓΕΡ1).

  • Bay Arena, Λεβερκούζεν
  • Στον πρώτο γύρο: Ουνιόν – Λεβερκούζεν 1-0
  • Η παραπάνω νίκη ήταν η πρώτη της Ουνιόν επί της Λεβερκούζεν μετά από 4 σερί ήττες.

Παίξε νόμιμα στον Stoiximan | 21+ MGA (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) >>

Λεβερκούζεν – Ουνιόν Βερολίνου

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

leverkusen logo

Αν κερδίσει εξασφαλίζει την 6άδα και τη συμμετοχή της στο Γιουρόπα Λιγκ. Αν ηττηθεί όμως, μπαίνει σε μπελάδες και θα υπάρχει πιθανότητα να υποχωρήσει στην 7η του Κόνφερενς Λιγκ.

Στη Βρέμη ήταν καλύτερη της Βέρντερ, αλλά έμεινε στο 0-0 και έχασε κάθε μαθηματική επαφή με την 4άδα. Ήταν ένας στόχος ο οποίος όμως αποδείχτηκε στην πορεία άπιαστος λόγω της αστάθειας στην απόδοσή της.

Παράλληλα, πληγώθηκε αρκετά από τους τραυματισμούς. Εκτός είναι οι Σινγκράφεν (Α), Φοσού-Μενσά (Α), Μπαουγκάρτλινγκερ (Μ), Μπέντερ (Μ), Αλάριο (Ε), Μπέιλι (Ε).

ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ

Union Berlin logo

Της έπεσε βαριά η επίσκεψη στο Βόλφσμπουργκ, όπου παραδόθηκε στην ομώνυμη ομάδα. Το τελικό 3-0 λέει όλη την ιστορία του αγώνα για μια Ουνιόν που πάλεψε ολόκληρη τη σεζόν με στόχο την ευρωπαϊκή έξοδο. Ακόμα διατηρεί ελπίδες. Με νίκη μειώνει από την 6η θέση στους 2 βαθμούς, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές της για την 7η και το Κόνφερενς Λιγκ.

Αυτή τη στιγμή είναι 8η, σε ισοβαθμία με την 7η Γκλάντμπαχ, ενώ κλείνει τη σεζόν φιλοξενώντας τη Λειψία στο Βερολίνο. Με άγνοια κινδύνου, αλλά πολλούς απόντες πήγε στο Λεβερκούζεν.

Εκτός μάχης οι Μπουσκ (Τ), Χίμπνερ (Α), Πρέμελ (Μ), Ούτζα (Ε), Τόιχερτ (Ε) και Ντατζάκου (Ε).

Λεβερκούζεν – Ουνιόν Βερολίνου προγνωστικά

Η Λεβερκούζεν θέλει να φέρει εις πέρας τον ελάχιστο στόχο της 6άδας και με νίκη ολοκληρώνει μια μέτρια και ασταθή σεζόν. Η Ουνιόν είναι σκληρός αντίπαλος, αλλά στο τελευταίο παιχνίδι της έδειξε να παραδίδει τα όπλα. Αν ανακάμψει θα αποτελέσει έκπληξη τώρα, δεδομένων των απουσιών της. Θεωρητικά ο άσος έχει αρκετές πιθανότητες επιβεβαιώσης.

bullet Πρόταση: 1 στο 1,93 – Novibet

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος στον δυναμικό πίνακα «Με Μια Ματιά», που ανανεώνεται καθημερινά με όλα τα ματς που παίζουν σήμερα.


Βαθμολογία Μπουντεσλίγκα

Standings provided by SofaScore LiveScore

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα