Connect with us

EURO 2020

Τσεχία – Δανία

Published

on

Ο αγώνας Τσεχία – Δανία διεξάγεται στο πλαίσιο της φάσης των «8» του Euro 2020 (EURO).

Euro 2020 προγνωστικα

  • Ολυμπιακό Στάδιο, Μπακού, Αζερμπαϊτζάν (34.000)
  • Με παράταση και πέναλτι -εφόσον χρειαστεί- ο αγώνας.
  • Στο 3-6-2 η συνολική παράδοση υπέρ της Τσεχίας, με 10-8 γκολ.
  • Η απόδοση στο «2» είναι στο 2,10 στην bet365, που αντιστοιχεί σε 48% πιθανότητες. Ωστόσο, η Δανία κερδίζει το 99% των αγώνων της όταν παίζεται σε αυτή την απόδοση.
  • Ο νικητής παίζει με Ουκρανία ή Αγγλία στα ημιτελικά.

Τσεχία – Δανία

ΤΣΕΧΙΑ

Czech logo

Θυμάστε τον χαρακτηρισμό που της δώσαμε στην αρχή; Ομάδα… Euro. Με μεθοδικότητα προκρίθηκε από τον όμιλο αρχικά, με σχέδιο και στρατηγική συνεχίζει στην προημιτελική φάση. Θύμα της στο πρώτο ματς των νοκ-άουτ έπεσε η φιλόδοξη Ολλανδία. Οι Τσέχοι πέρασαν το πρώτο μισάωρο ανώδυνα και στη συνέχεια ανέβασαν την απόδοσή τους. Απέκτησαν αριθμητικό πλεονέκτημα στο 55΄και έκτοτε έγιναν απειλητικοί. Τα γκολ των Χόλες και Σικ στο 68ο και 80ό λεπτό έδωσαν τη σπουδαία νίκη (2-0).

Μεταφέρθηκαν στο Αζερμπαϊτζάν, ένα ταξίδι που κανείς δεν ήθελε να κάνει, όμως ο ενθουσιασμός είναι τέτοιος που δεν επιτρέπει αρνητικές σκέψεις. Ο δρόμος για τη διάκριση έχει ανοίξει διάπλατα, μεγάλο φαβορί δεν υπάρχει κι έτσι τα πάντα είναι θέμα συγκέντρωσης και συγκυριών. Η Δανία είναι ομάδα στα μέτρα της πάντως αν και φαβορί βάσει αποδόσεων.

Χωρίς απουσίες η αποστολή του Σιχλάβι. Επιστρέφει από τιμωρία ο Μπορίλ (Α) και από τραυματισμό ο αρχηγός Νταρίντα (Μ).

ΔΑΝΙΑ

Δανία

Στιγμές 1992 ζει η Δανία, αν και ακόμα υπάρχουν… τρεις αγώνες για να μπορέσει κανείς να κάνει τη σύγκριση. Δεν ξέρουμε που φτάνουν οι βλέψεις της ομάδας του αναρρώσαντα Κρίστιαν Έρικσεν, όμως έχει παρουσιάσει πολύ καλό πρόσωπο σε όλη την πορεία της ως τώρα. Ναι, ακόμα και στις ήττες. Ακολούθησαν όμως δύο επιτυχίες, πρώτα με τη Ρωσία (4-1) και έπειτα με την Ουαλία, την οποία συνέτριψε στους «16» με το εντυπωσιακό 4-0. Δύο γκολ έβαλε ο Ντόλμπεργκ στο 27′ και το 48′, για να έρθουν άλλα δύο στην κόντρα όταν οι Ουαλοί βγήκαν άτακτα στην επίθεση.

Η συνέχεια περιλαμβάνει ένα ματς στα κυβικά της, κάτι που βέβαια μπορεί να πει και η Τσεχία. Ζητούμενο για τους παίκτες του Χιούλμαντ είναι να βρουν την ισορροπία μεταξύ του πάθους που βγάζουν στον αγώνα και της ψυχραιμίας που απαιτείται αν δυσκολέψουν οι συνθήκες.

Πέραν φυσικά του Έρικσεν δεν υπάρχει κάποια δεδομένη απουσία, με τους Πόουλσεν και Κορνέλιους να ξεπερνούν τα προβλήματά τους. Ακόμα και στο 100% να ήταν πάντως, δε θα άλλαζε το βασικό σχήμα.

Τσεχία – Δανία προγνωστικά

Δυνατή μάχη, με δύο ισορροπημένες ομάδες σε όλες τις γραμμές. Η Τσεχία έχει δείξει ότι βρίσκει γκολ και αν υποτιμηθεί μπορεί να κάνει τη ζημιά σε οποιονδήποτε. Όχι ότι μπορεί να την υποτιμήσει η Δανία, δεν είναι δα και τόσο μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ τους, ούτε καν στη θεωρία. Περιμένουμε αμφίρροπο αγώνα και πιθανολογούμε ότι θα δρούμε ακόμα ένα δράμα στην πορεία των ομάδων προς το Γουέμπλεϊ. Στο Χ η πρότασή μας.

bullet Πρόταση: Χ – 3,30

[maxbutton id=”2″ ]

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος στον δυναμικό πίνακα «Με Μια Ματιά», που ανανεώνεται καθημερινά με όλους τους αγώνες που παίζουν σήμερα.

Ουκρανία – Αγγλία στο άλλο παιχνίδι της ημέρας.

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα