Connect with us

Copa Libertadores

Ρίβερ Πλέιτ – Ατλέτικο Μινέιρο

Published

on

Ο αγώνας Ρίβερ Πλέιτ – Ατλέτικο Μινέιρο διεξάγεται στο πλαίσιο της φάσης των «8» του Κόπα Λιμπερταδόρες (CLA).

  • libertadores logoEstadio Monumental, Μπουένος Άιρες
  • Δεν έχει κερδίσει κανένα από 3 τελευταία της ματς η Ρίβερ Πλέιτ.
  • Τα 6/88 πιο πρόσφατα παιχνίδια της Ρίβερ είχαν «2-3 γκολ».
  • Η Ατλέτικο Μινέιρο έχει υποστεί μόλις μια ήττα σε 12 αγώνες.
  • Η Ατλέτικο Μινέιρο έρχεται από 5 σερί «2-3 γκολ».
  • Σε μόλις 2 μεταξύ τους αναμετρήσεις, μοιράζονται από μια εντός έδρας νίκη με σκορ 1-0.

Ρίβερ Πλέιτ – Ατλέτικο Μινέιρο

ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ

river-plate-logo

Πολύ μέτρια έχουν ξεκινήσει τη νέα σεζόν οι «εκατομμυριούχοι». Με απολογισμό 2-1-2 στη Liga Professional βολοδέρνουν κάπου στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Ταυτόχρονα μετρούν ήδη έναν αποκλεισμό στο κύπελλο από τη μισητή Μπόκα στα πέναλτι. Ευτυχώς, έχουν τουλάχιστον να λένε πως είναι η μοναδική εκπρόσωπος της Αργεντινής στα προημιτελικά του Copa Libertadores.

Πήγε ένα βήμα παρακάτω από τις υπόλοιπες ομάδες της χώρας, αποκλείοντας την Αρχεντίνος Τζούνιορς με 1-1 εντός έδρας και νίκη με 2-0 εκτός. Πέρασε πιο εύκολα απ’ ότι και η ίδια περίμενε. Στα εγχώρια, που παραμένει ο διακαής πόθος του Μαρσέλο Γκαγιάρδο, το μέτριο ξεκίνημα και οι ανέλπιστες πρόσφατες γκέλες, την έχουν κρατήσει στο -4 από την κορυφή. Υπάρχει άπειρος χρόνος ακόμη αλλά και οι αποστάσεις από τις υπόλοιπες ομάδες έχουν μικρύνει.

Στο πρώτο ματς με την Ατλέτικο Μινέιρο ο Γκαγιάρντο δεν θα έχει τους βετεράνους στόπερ, Χαβιέρ Πινόλα και Ζόναταν Μαϊντάνα.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ

atletico mineiro logo

Τελευταία φορά που μιλήσαμε για την Ατλέτικο Μινέιρο, η ομάδα του αμφιλεγόμενου Κούκα ήταν 2η. Πλέον εκμεταλλευόμενη το δικό της νικηφόρο σερί 8 αγώνων στο πρωτάθλημα και τις πρόσφατες γκέλες της Παλμέιρας δεσπόζει στην κορυφή της Serie A. Κόντρα στην Γιουβεντούδε ολοκλήρωσε την ανατροπή στα 13 τελευταία λεπτά και έτσι το 2-1 την ανέβασε στο +2 από τη «Βερνάο».

Στον προηγούμενο γύρο του Copa Libertadores είχε δύο πολύ δύσκολες και απαιτητικές μάχες με την Μπόκα Τζούνιορς και κατάφερε να προκριθεί στα πέναλτι με 3-1. Επεισοδιακός επαναληπτικός και γενικά επεισοδιακό ζευγάρι με διαιτητικά λάθη και ξύλο στη φυσούνα να στιγματίζουν τα πάντα. Ανεξάρτητα από αυτό, η Ατλέτικο πάει για τα πολλά φέτος, όμως θα χρειαστεί να ξεπεράσει το εμπόδιο και του έτερου γίγαντα της Αργεντινής, που ειδικεύεται στα νοκ-άουτ και το Libertadores γενικότερα.

Ο Κούκα δεν θα πάρει στο Μπουένος Άιρες τον τραυματία Ζαράτσο και τον χρυσό Ολυμπιονίκη Αράνα που βρίσκεται σε άδεια.

Ρίβερ Πλέιτ – Ατλέτικο Μινέιρο προγνωστικά

Ίσως το πιο αμφίρροπο ζευγάρι της προημιτελικής φάσης. Η Ατλέτικο έχει την ψυχολογία και τη φόρμα, όμως η Ρίβερ είναι πιο έμπειρη σε τέτοιες καταστάσεις. Αμφότερες θα αγωνιστούν προσεκτικά μη θέλοντας να πάνε από… κάτω στη ρεβάνς. Το under είναι εξαιρετικά πιθανό, αλλά μόνο για κάποιο παρολί έχει αξία. Εναλλακτικά, οι στοιχηματικές αδικούν τους Βραζιλιάνους, που και καλύτεροι είναι και το φαβορί για την πρόκριση. Το 4άρι είναι παράλογο. Πιο λογικό ποντάρισμα μοιάζει το Ατλέτικο Μινέιρο Draw no Bet στο 2,62, αλλά και ένα fun bet απευθείας στο διπλό έχει καλές ελπίδες με την παρούσα κατάσταση.

bullet Πρόταση: 2 DnB στο 2,62

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος στον δυναμικό πίνακα «Με Μια Ματιά», που ανανεώνεται καθημερινά με όλους τους αγώνες που παίζουν σήμερα.

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα