Connect with us

Euroleague

Ούνικς Καζάν – Ρεάλ Μαδρίτης

Published

on

UNICS basketball

Ο αγώνας Ούνικς Καζάν – Ρεάλ Μαδρίτης Καζάν διεξάγεται στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Euroleague 2021-22 (EL).

Euroleague logo

  • Στο 3-1 υπέρ της Ρεάλ Μαδρίτης η μεταξύ τους παράδοση από το 2000 κι έπειτα.
  • Ο Αϊζάια Κάνααν είχε 10+ πόντους στη στατιστική του στα 5 από τα 6 τελευταία ματς.
  • Ο Γουόλτερ Ταβάρες μέτρησε τουλάχιστον 1 κόψιμο στα 15 πιο πρόσφατα παιχνίδια.

???? Μπες κι εσύ στο HellasBet Club, το κλειστό γκρουπ μας στο Facebook, που συζητάμε για στοίχημα και… όχι μόνο.

Ούνικς Καζάν – Ρεάλ Μαδρίτης

ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ (2-4)

Unics logo

Από νίκη έρχεται η Ούνικς Καζάν, η οποία επικράτησε με άνεση της Μπασκόνια εντός έδρας με 83-69. Στο 2-4 το ρεκόρ των Ρώσων, αυτή ήταν η καλύτερη εμφάνισή τους μέχρι σήμερα στη EuroLeague. Όσον αφορά το αγωνιστικό ρεπορτάζ, ο coach Περάσοβιτς και οι συνεργάτες του δεν προβληματίζονται για κάποιον απρόοπτο τραυματισμό, ενώ έχει μπει κανονικά με την ομάδα και ο Μέιγιο (γκαρντ, πρώην ΝΒΑer). Η Ούνικς Καζάν μετράει 69 πόντους ενεργητικό κατά μέσο όρο, είναι η 4η καλύτερη ομάδα στα ριμπάουντ με 33 ανά ματς, ενώ δέχεται 74.9 πόντους ανά παιχνίδι.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (5-1)

Ρεάλ νέα

Η Ρεάλ Μαδρίτης έδειξε χαρακτήρα στην Αγία Πετρούπολη κι έφυγε νικήτρια από την έδρα της Ζενίτ με 75-68. Η ομάδα του Πάμπλο Λάσο έπαιξε εξαιρετική άμυνα -όπως δείχνει και το τελικό σκορ- με αποτέλεσμα να βελτιώσει 6-1 το ρεκόρ της στη EuroLeague. Αγωνιστικά, ο Γουίλιαμς-Γκος (γκαρντ) δεν μπορεί να βοηθήσει τη Ρεάλ στο συγκεκριμένο ματς, ενώ από εκεί και πέρα δεν προέκυψε κάποιος απρόοπτος τραυματισμός. Οι Μαδριλένοι μέχρι σήμερα σκοράρουν 79.5 πόντους ανά ματς και παίρνουν εξαιρετικό βαθμό στην άμυνα, με παθητικό 71.6 πόντους ανά παιχνίδι.

Ούνικς Καζάν – Ρεάλ Μαδρίτης προγνωστικά

Η Ρεάλ είναι το φαβορί, ωστόσο η Ούνικς είναι ανεβασμένη κι έχει το πλεονέκτημα της έδρας. Δεν θα μπλέξουμε, λοιπόν, με τα παραδοσιακά σημεία νίκης και θα κρατήσουμε αποκλειστικά το over στα ριμπάουντ του Γιαμπουσέλε, ο οποίος παίζει σταθερά πολλά λεπτά και είναι σημαντικός για τους Μαδριλένους.

bullet Πρόταση: Γιαμπουσέλε over 4,5 – 2,00


Βαθμολογία Ευρωλίγκα

Standings provided by SofaScore LiveScore

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα