Connect with us

Serie A

Αταλάντα – Λάτσιο

Published

on

Ο αγώνας Αταλάντα – Λάτσιο διεξάγεται στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Serie A (ΙΤΑ1).

Προγνωστικά Ιταλίας

  • Gewiss Stadium, Μπέργκαμο
  • Τα 5 τελευταία μεταξύ τους σε πρωτάθλημα και κύπελλο ήταν G/G & Over 2,5.
  • Στο 3-2-1 η πρόσφατη παράδοση με γηπεδούχο την Αταλάντα.

Αταλάντα – Λάτσιο

ΑΤΑΛΑΝΤΑ

Atalanta logo

Όταν έχει κέφια μπορεί να γίνει καταιγιστική. Τί κι αν βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 10ο λεπτό του αγώνα με τη Σαμπντόρια; Αντέδρασε άμεσα και έκανε την ανατροπή πριν το 21′, ενώ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα στις καθυστερήσεις κι έτσι έφυγε με το διπλό από τη Γένοβα (1-3).

«Έσβησε» κατά κάποιο τρόπο την απώλεια βαθμών με την Ουντινέζε (1-1 εντός) και παρέμεινε οριακά εκτός 4άδας (+1). Κόντρα στη Λάτσιο θα ψάξει μια σημαντική νίκη με ισχυρό αντίπαλο, που βρίσκεται ένα βαθμό πίσω της και απειλεί να την προσπεράσει.

Στο 1-2-2 τα εντός έδρας της, όπου «αιμορραγεί» σε αντίθεση με τις εξόδους της που είναι αήττητη (4-1-0).

Τιμωρημένος είναι ο Παλομίνο (Α). Μακροχρόνια απών ο τραυματίας Γκοσένς (Μ). Εκτός παραμένουν οι Τζιμσίτι (Α) και Πεσίνα (Μ), ενώ αργεί η επιστροφή του Χάτεμπερ (Μ).

ΛΑΤΣΙΟ

Lazio

Κερδίζει και χάνει εναλλάξ στα 5 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Προερχόταν από τη βαριά ήττα στη Βερόνα από την τοπική Ελλάς, οπότε σειρά είχε να κερδίσει και το έκανε στο ντέρμπι με τη Φιορεντίνα. Αυτή τη φορά το γκολ του Ιμόμπιλε δεν ήταν «της τιμής», αλλά αρκετό για να δώσει τους 3 βαθμούς.

Διατηρήθηκε στο -1 από την Αταλάντα και στο -2 από τη Ρόμα, που οριοθετεί την 4άδα. Ψάχνει σταθερότητα η ομάδα του Σάρι, η οποία έχει να κερδίσει δύο σερί αγώνες από την 1η και 2η αγωνιστική. Στο 1-1-3 τα εκτός έδρας αποτελέσματά της, με 5-11 γκολ.

Απουσιάζει ο Τζακάνι (Ε).

Αταλάντα – Λάτσιο προγνωστικά

Ανοιχτό παιχνίδι για οποιοδήποτε αποτέλεσμα κυρίως λόγω της αστάθειας που παρουσιάζουν οι δύο ομάδες. Η Αταλάντα είναι άκρως επιθετική, αλλά στην έδρα της δυσκολεύεται φέτος, ενώ η Λάτσιο έχει πρόβλημα εκτός. Δύσκολος ο γρίφος, αλλά παίρνουμε ως δεδομένο πως αμφότερες θα σκοράρουν και σε περίπτωση που αυτό επιβεβαιωθεί σε εύλογο χρονικό διάστημα (μέχρι και το 75′-80′), περιμένουμε ο δείκτης του σκορ να φτάσει τα 3+ γκολ.

bullet Πρόταση: G/G & Over 2,5 – 2,00

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος στον δυναμικό πίνακα «Με Μια Ματιά», που ανανεώνεται καθημερινά με όλα τα ματς που παίζουν σήμερα.


Βαθμολογία Serie A

Standings provided by SofaScore LiveScore

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα