Connect with us

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ

Νιουκάστλ – Τότεναμ 11/08/2018

Published

on

Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ

Ο αγώνας Νιουκάστλ – Τότεναμ διεξάγεται στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Premier League (ΑΓΓΠ).

Στα 5/6 τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες στην έδρα της Νιουκάστλ, ανεξαρτήτως διοργάνωσης, σημειώθηκαν Over 2,5 γκολ.

Ο άσος της Νιουκάστλ προσφέρεται κατά μέσο όρο σε απόδοση 3,90. Αυτό μεταφράζεται σε 26% πιθανότητες νίκης, κάτι που οι «Καρακάξες» επιβεβαιώνουν. Κερδίζουν το 38% των αγώνων τους, όταν προσφέρονται σε αυτή την απόδοση.

Novibet.gr – Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Κορυφαία Ειδικά Στοιχήματα

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Αξιοπρεπέστατη ήταν η Νιουκάστλ στην επιστροφή της στην Premier League. Ουσιαστικά με το ίδιο ρόστερ που είχε στην Championship, όχι μόνο κατάφερε να μείνει στην κατηγορία, αλλά τερμάτισε στη αξιόλογη 10η θέση, έχοντας εξασφαλίσει την παραμονή από νωρίς.

Ο Ράφα Μπενίτεθ φυσικά συνεχίζει στον πάγκο της ομάδας. Αποχώρησαν από το ρόστερ οι Μίτροβιτς, Κόλμπακ, Χαϊνταρά, Μερίνο και Μπεμπά. Από τις προσθήκες ξεχωρίζουν αυτές των Ροντόν, Ντουμπράβκα, Κένεντι, Σαρ, Μούτο και Κι.

Δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις της στα φιλικά προετοιμασίας, στα οποία είχε αποτελέσματα 1-2-2. Επικράτησε της Σεντ Πάτρικς (2-0), αναδείχθηκε ισόπαλη με Χαλ (2-2) και Πόρτο (0-0), ενώ ηττήθηκε από Μπράγκα (0-4) και Άουγκσμπουργκ (0-1).

Ολοκλήρωσε το περσινό πρωτάθλημα με 8-4-7 στην έδρα της και 21-17 γκολ.

Τραυματίας είναι ο Λεζέν (Α), ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Ντουμπράβκα (Τ) και Ντιαμέ (Μ).

ΤΟΤΕΝΑΜ

Σε ακόμα μια σεζόν απέδωσε εξαιρετικό ποδόσφαιρο και τερμάτισε εντός της πρώτης τετράδας του πρωταθλήματος. Στόχος της ενόψει της νέας σεζόν είναι να κατακτήσει και πάλι ένα από τα εισιτήρια του Champions League, πετυχαίνοντας το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα κοντά στην κορυφή. Κρυφός πόθος η κατάκτηση του τίτλου…

Ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο παραμένει στον πάγκο της ομάδας παρά το έντονο φλερτ με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Παράλληλα, το όνομα του ακούστηκε δυνατά και για τον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν. Η κατασκευή του νέου γηπέδου, το οποίο θα παραδοθεί το Σεπτέμβριο, έχει βάλει την Τότεναμ σε μια πολιτική λιτότητας. Θεωρείται μεγάλη επιτυχία το γεγονός ότι παρέμεινε όλος ο βασικός κορμός, με τον Αργεντίνο τεχνικό να χαρακτηρίζει κάποιες ανανεώσεις συμβολαίων ως… μεταγραφές.

Έδωσε 3 πολύ δυνατά φιλικά, στα οποία άφησε άκρως θετικές εντυπώσεις. Επικράτησε της Ρόμα με 4-1 και της Μίλαν με 1-0, ενώ ήρθε ισόπαλη με την Μπαρτσελόνα. 2-2. Όλες οι αναμετρήσεις διεξήχθησαν στο πλαίσιο του International Champions Cup. Στο τελευταίο φιλικό που έπαιξε ηττήθηκε από τη Χιρόνα με 1-4.

Μακριά από το Γουέμπλεϊ είχε πέρυσι αποτελέσματα 10-4-5 και γκολ 34-20.

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Σισοκό, Λαμέλα και Γουανιάμα (Μ).

Stoiximan.gr – Κορυφαίες αποδόσεις – Πλούσιο Live Streaming

ΕΚΤΙΜΗΣΗ / ΣΤΟΙΧΗΜΑ

StoiximanΗ Τότεναμ είναι ίσως η πιο ομοιογενής ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ. Έχει έναν βασικό κορμό και τον ίδιο τεχνικό, που άπαντες δουλεύουν μαζί τις δύο τελευταίες σεζόν. Μπορεί να ξεκινήσει νικηφόρα τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως η Νιουκάστλ είναι εύκολος αντίπαλος. Προβλέπουμε 2 και το βρίσκουμε σε απόδοση 2,08 από το Stoiximan.gr

Standings provided by Sofascore LiveScore

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα