Connect with us

Serie A

Ρόμα – Γιουβέντους

Published

on

Ο αγώνας Ρόμα – Γιουβέντους διεξάγεται στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Serie A (ΙΤΑ1).

Προγνωστικά Ιταλίας

  • Stadio Olimpico, Ρώμη
  • Στον 1ο γύρο: Γιουβέντους – Ρόμα 1-0
  • Στο 10-0-1 η πρόσφατη παράδοση με γηπεδούχο τη Γιουβέντους στη Σέριε Α.
  • Το μοναδικό «2» σε αυτό το διάστημα σημειώθηκε το 2020.
  • Τα 8 τελευταία της Γιουβέντους ήταν Under 2,5 γκολ.

Ρόμα – Γιουβέντους

ΡΟΜΑ

Roma

Μέτρια εμφάνιση και ήττα με 3-1 γνώρισε στο Μιλάνο από τους Ροσονέρι. Η κακή μέρα φάνηκε από νωρίς αφού δέχτηκε δύο τέρματα στο 8′ και το 17′. Πήγε στην ανάπαυλα με το σκορ στο 2-1, όμως σε κρίσιμο σημείο, ένα τέταρτο πριν το τέλος, έμεινε με 10 παίκτες και κατέρρευσε. Ένα ακόμα γκολ και μία αποβολή συνέθεσαν το άσχημο φινάλε.

Βρίσκεται 3 βαθμούς πίσω από την 5η Γιουβέντους και 6 από την 4η Αταλάντα, που έχει όμως έναν αγώνα λιγότερο. Αυτή τη στιγμή μοιάζει με ταβάνι η 6άδα για τη Ρόμα, που θέλει να αλλάξει την εντύπωση αυτή με μία μεγάλη νίκη επί της Γιουβέντους. Στο 6-2-2 τα εντός έδρας ματς της ομάδας του Μουρίνιο φέτος, αλλά με 2/5 νίκες στα πιο πρόσφατα.

Τιμωρημένοι είναι οι Μαντσίνι (Α) και Κάρσντορπ (Α). Τραυματίας ο Μαγιοράλ (Ε), στο Κόπα Άφρικα οι Ντιαβαρά (Μ) και Νταρμπόε (Μ), ενώ μακροχρόνια στις προπονήσεις μπαίνει σιγά-σιγά ο Σπινατσόλα (Α/Μ), που προς το τέλος του μήνα θα είναι ξανά διαθέσιμος.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Juventus

Ήθελε πολύ τη νίκη στο ντέρμπι με τη Νάπολι, όμως έμεινε στο 1-1. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 23′, ισοφάρισε νωρίς στην επανάληψη με τον Κιέζα, όμως δε βρήκε το νικητήριο γκολ. Παρέμεινε η διαφορά από την 3η Νάπολι στους 5 βαθμούς και συνεχίζει το κυνηγητό της 4άδας, αλλά θα χρειαστεί πολλές νίκες για να τα καταφέρει.

Επιστρέφουν από καραντίνα οι Αρτούρ (Μ) και Κιελίνι (Α), όμως ο Αλέγκρι θα τους αφήσει στον πάγκο. Τουλάχιστον επιβεβαίωσε πως το αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Ντε Λιχτ και Ρουγκάνι.

Ξανά εκτός μάχης είναι ο Μπονούτσι (Α), όπως και ο Ντανίλο (Μ), λόγω τραυματισμών.

Ρόμα – Γιουβέντους προγνωστικά

Αναμένεται αγώνας χαμηλού ρυθμού και πολλές δυνατές μονομαχίες. Η Ρόμα έχει να αντιμετωπίσει τη διπλή απουσία λόγω τιμωριών, ενώ και η Γιουβέντους έχει προβλήματα και έλλειψη σταθερότητας. Ούτε πολλά, ούτε λίγα γκολ περιμένουμε στο Ολίμπικο της Ρώμης, όπου το σύνολο των «2-3 γκολ» μας δίνει τη λύση, με το τελικό σκορ να προβλέπεται γύρω -αν όχι ακριβώς- από το 1-1.

bullet Πρόταση: 2-3 γκολ – 2,00

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος στον δυναμικό πίνακα «Με Μια Ματιά», που ανανεώνεται καθημερινά με όλα τα ματς που παίζουν σήμερα.


Βαθμολογία Serie A

Standings provided by SofaScore LiveScore

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα