Connect with us

Europa League

ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Published

on

Ο αγώνας ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ διεξάγεται στο πλαίσιο της φάσης των «32» του Γιουρόπα Λιγκ (EUL).

  • Γιουρόπα Λιγκ17/02/2022
  • Gewiss Stadium, Μπέργκαμο
  • Η Αταλάντα συμπλήρωσε 5 αγώνες χωρίς νίκη σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Δέχτηκε γκολ στους 3 τελευταίους.
  • Ο Ολυμπιακός είχε 1-0-2 και 2/3 No Goal στις εξόδους του στη φάση των ομίλων.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρώτος αγώνας μεταξύ Αταλάντα και Ολυμπιακού. Ακολουθεί επαναληπτικός την επόμενη Πέμπτη (24/2). Ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ πλέον.

Αταλάντα

Atalanta logo

Έμεινε στην 3η θέση του ομίλου της στο Τσάμπιονς Λιγκ, πίσω από Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Βιγιαρεάλ. Κακή πορεία σε σύγκριση με τις προηγούμενες δύο σεζόν, αν και κρίθηκε την τελευταία αγωνιστική, όταν ηττήθηκε στο Μπέργκαμο από τη Βιγιαρεάλ (2-3).

Διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος, συγκριτικά πάντα με όσα έχει παρουσιάσει την τελευταία διετία. Η απουσία του Ζαπάτα είναι κάτι παραπάνω από ορατή στην κορυφή της επίθεσης, όπου λείπει ο παίκτης με τα χαρακτηριστικά του Κολομβιανού. Είναι και ηγετικός Ίλιτσιτς που λείπει από τη μεσαία γραμμή, ενώ οι απουσίες δεν καλύφθηκαν με κάποια αξιόλογη μεταγραφή.

Την Κυριακή προσπάθησε να επιστρέψει στις επιτυχίες και μέχρι τις καθυστερήσεις το κατάφερνε, όμως τότε η Γιουβέντους ισοφάρισε σε 1-1 και της έκοψε τα φτερά. Έμεινε έτσι στην 5η θέση της Σέριε Α, στο -2 από τη Γηραιά Κυρία.

Εκτός του Ζαπάτα, τραυματίας παραμένει και ο Μίραντσουκ, ενώ εξαιρετικά αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Παλομίνο.

Ολυμπιακός

Ολυμπιακός νέα

Τερμάτισε στη 2η θέση του ομίλου του, πίσω από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης από την οποία γνώρισε δύο ήττες. Είχε ρεκόρ 3-0-3, όμως έχασε τα 3/4 τελευταία παιχνίδια του, δύο από τη γερμανική ομάδα και ένα από την Αντβέρπ. Ευτυχώς, κέρδισε δύο φορές την Φενέρμπαχτσε (και τους Βέλγους εντός) και συνεχίζει στη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Στο ελληνικό πρωτάθλημα διατηρεί το +9 από τον 2ο ΠΑΟΚ μετά τη νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ με 1-0. Μέτρια εμφάνιση από την ομάδα του Μαρτίνς, που ναι μεν δε «βγάζει μάτια» με την απόδοσή της, όμως τουλάχιστον σε εγχώριο επίπεδο ξέρει να κερδίζει τα κρίσιμα ματς.

Ο Πορτογάλος φαίνεται διατεθειμένος να χρησιμοποιήσει τριάδα στην άμυνα για να αντιμετωπίσει με πέντε παίκτες -σε κατάσταση άμυνας- την επικίνδυνη Αταλάντα.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Ανδρούτσος, όμως σε αυτή βρίσκεται ο πρωταθλητής Αφρικής Σισέ.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Όλοι περιμένουν πολλά γκολ, οι παίκτες, οι στοιχηματικές, οι φίλοι σας οι Ολυμπιακοί (από τον Ολυμπιακό), αλλά και οι φίλοι σας οι μη Ολυμπιακοί (από την Αταλάντα). Ωστόσο… το παιχνίδι είναι το πρώτο μεταξύ των δύο που θα κρίνουν την πρόκριση και η τακτική θα παίξει σπουδαίο ρόλο. Ο Μαρτίνς θα χρησιμοποιήσει τακτικές με πολλή άμυνα, όπως έκανε σε Λεωφόρο και Τούμπα, αλλά και με την ΑΕΚ την Κυριακή, στα ντέρμπι της Ελλάδας που μπορούν να συγκριθούν με μια ευρωπαϊκή μάχη. Σε όλα πήγε πρώτα για το «μηδέν» και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι κι εδώ θα πάει για το 0-0 και… βλέπουμε. Ούτε τον Γκασπερίνι θα τον «χαλούσε» ένα μικρό σκορ, αρκεί να βγει νικήτρια η ομάδα του, έστω δηλαδή με 1-0. Σε κάθε περίπτωση, εμείς έχουμε διαβάσει διαφορετικά το παιχνίδι σε σχέση με τους πολλούς και ποντάρουμε στο 2,20 του Under 2,5 γκολ.

bullet Πρόταση: Under 2,5 στο 2,20

Δείτε όλους τους αγώνες σήμερα στον δυναμικό πίνακα «Με Μια Ματιά», που ανανεώνεται καθημερινά με όλα τα ματς που βρίσκονται στο κουπόνι.

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα