Connect with us

1η Κατηγορία

ΑΠΟΕΛ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ

Published

on

Ο αγώνας ΑΠΟΕΛ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ διεξάγεται στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της 1ης Κατηγορίας Κύπρου (ΚΥΠ1).

Κύπρος 1

  • 17/02/2022
  • ΓΣΠ, Λευκωσία
  • Εξ αναβολής αγώνας
  • Στον 1ο γύρο: Ανόρθωση – ΑΠΟΕΛ 2-1
  • Αήττητη είναι η Ανόρθωση στα 7 τελευταία με τον ΑΠΟΕΛ σε πρωτάθλημα και κύπελλο (5-2-0).
  • Τα 6/8 τελευταία μεταξύ τους σε όλες τις διοργανώσεις έληξαν Under 2,5.
  • Στο 2-3-2 η πρόσφατη μεταξύ τους παράδοση με γηπεδούχο τον ΑΠΟΕΛ σε πρωτάθλημα και κύπελλο.
  • Ο Αυγουστή έχει 3-1-1 απέναντι στην Κετσμπάγια.

ΑΠΟΕΛ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ

ΑΠΟΕΛ

APOEL logo

Νέα νίκη, αυτή τη φορά επικράτησε με 1-0 της ΑΕΚ Λάρνακας και την έπιασε στη 2η θέση, ενώ έχει και έναν αγώνα λιγότερο. Παράλληλα εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία του πρωτοπόρου Απόλλωνα Λεμεσού και μείωσε στο -9 από την κορυφή (επίσης με ματς λιγότερο).

Πηγαίνει φορτσάτος προς τα πλέι οφς και θέλει να συνεχίσει ανάλογα. Έφτασε τις 4 διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα, ενώ έχει να ηττηθεί από τις 3 Οκτωβρίου.

Εκτός αποστολής για το ντέρμπι με την Ανόρθωση έμειναν οι Σαρφό, Πέδρο και Έσελινιγκ, που αποκτήθηκαν στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και συνεπώς δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε ένα εξ αναβολής παιχνίδι που ήταν να διεξαχθεί προγενέστερα. Εκτός παραμένουν οι Σάβιτς, Ντανίλο και Σατσιάς.

Ανόρθωση

Ανόρθωση

Καλές εμφανίσεις πραγματοποιεί και η Ανόρθωση εδώ και αρκετό διάστημα. Για την ακρίβεια παραμένει αήττητη από τις 4 Δεκεμβρίου. Κέρδισε τα δύο τελευταία εντός έδρας ματς με 3-1, πρώτα με τον Άρη Λεμεσού και έπειτα με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, με τον οποίο χρειάστηκε να κάνει ανατροπή.

Ανέβηκε στην 5η θέση και απέχει 2 βαθμούς από τη 2η, άρα και από τον ΑΠΟΕΛ που αντιμετωπίζει τώρα. Στο 2-2-0 το ρεκόρ στις πιο πρόσφατες εξόδους της, άρα ευελπιστεί να επεκτείνει το αήττητο των 7 αγώνων με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ και να περάσει στη 2η θέση της βαθμολογίας. Αν τα καταφέρει, θα μειώσει στους 8 βαθμούς από τον Απόλλωνα και θα δημιουργήσει νέα δεδομένα για τα πλέι οφ.

Από την ομάδα της Αμμοχώστου θα απουσιάσουν οι Εσκοβάλ και Βερχόβετς, οι οποίοι δεν βρίσκονταν στο ρόστερ όταν αναβλήθηκε ο αγώνας. Τραυματίας είναι ο Ντέλετιτς και χάνει τις επόμενες εβδομάδες, ενώ οι Αραγιούρι, Ιωάννου και Ρισβάνης έχουν λιγοστές πιθανότητες γιατί επίσης αντιμετωπίζουν προβλήματα.

ΑΠΟΕΛ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Σε εξαιρετική φόρμα αμφότερες, με τον ΑΠΟΕΛ να δείχνει μεν μεγαλύτερη δυναμική, αλλά να προέρχεται από πιο απαιτητικά ματς. Κάποια στιγμή θα σταματήσει το σερί των νικών του, όχι απαραίτητα με ήττα, αλλά με την Ανόρθωση να έρχεται για να συνεχίσει το δικό της αήττητο σερί και να μείνει στο κόλπο του τίτλου. Εκτιμούμε πως το ματς θα λήξει ισόπαλο, με ΑΠΟΕΚ και Ανόρθωση να σκοράρουν. Μας αρκεί φυσικά η ισοπαλία.

bullet Πρόταση: X – 3,35

Δείτε όλους τους αγώνες σήμερα στον δυναμικό πίνακα «Με Μια Ματιά», που ανανεώνεται καθημερινά με όλα τα ματς που βρίσκονται στο κουπόνι.


Βαθμολογία Κύπρου

Standings provided by SofaScore LiveScore

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα