Connect with us

Premier League

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Published

on

Ο αγώνας ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ διεξάγεται στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ (ΑΓΓΠ).

  • Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ19/02/2022
  • London Stadium, Λονδίνο
  • Στον 1ο γύρο: Νιουκάστλ – Γουέστ Χαμ 2-4
  • Τα 4/5 τελευταία μεταξύ τους είχαν G/G & Over 3,5.
  • Η Γουέστ Χαμ κέρδισε το ματς του πρώτου γύρου μετά από επί μέρους 4-1-0 υπέρ της Νιουκάστλ.
  • Η Νιουκάστλ κέρδισε στις δύο τελευταίες επισκέψεις της στην έδρα της Γουέστ Χαμ.
  • Στο 3-0-3 η πρόσφατη παράδοση με γηπεδούχο την Γουέστ Χαμ.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Γουέστ Χαμ

Γουέστ Χαμ

Πήγε στο Λέστερ ως φαβορί λόγω φόρμας, αλλά έφυγε με τον πόντο και είπε κι «ευχαριστώ» αφού ήταν αυτή που ισοφάρισε στις καθυστερήσεις (2-2). Υποχώρησε στην 5η θέση της βαθμολογίας και βρίσκεται 2 βαθμούς πίσω από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ έχει τρεις ομάδες να την κυνηγούν απειλητικά.

Τόσο ο Μπενραχμά, όσο και ο Βλάσιτς διεκδικούν θέσεις στο αρχικό σχήμα αντί των Φορνάλς και Λανζίνι. Αν ο Ντέιβιντ Μόγιες αποφασίσει να κάνει ανακατατάξεις μετά την τελευταία ισοπαλία , οι Φρέντερικς και Τζόνσον αποτελούν επίσης εναλλακτικές λύσεις ως ακραίοι αμυντικοί. Το περασμένο Σάββατο, ο Ζουμά θα ξεκινούσε στο ματς με τη Λέστερ, αλλά αναγκάστηκε να αποσυρθεί από την προθέρμανση λόγω ασθένειας. Εφόσον είναι υγιής, θα επιστρέψει εδώ.

Εκτός παραμένουν οι Ογκμπόνα και Μαζουάκου.

Νιουκάστλ

newcastle-logo

Να που μερικές φορές το χρήμα φέρνει την ευτυχία. Τρίτη σερί νίκη για τη Νιουκάστλ μετά την ενίσχυση της μεταγραφικής περιόδου. Μετά τις Λιντς (0-1) και Έβερτον (3-1), κέρδισε και την Άστον Βίλα (1-0), ανεβάζοντας στους 4 βαθμούς τη διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού. Υπάρχει μέλλον βέβαια και πρέπει να κρατήσει την εικόνα των τελευταίων αγώνων για να πετύχει το στόχο της παραμονής.

Μετά από ορισμένες καλές εμφανίσεις, ο Χάου δείχνει αφοσίωση στους Σέλβεϊ, Τζοέλιντον και Γουίλοκ, οπότε ο Μπρούνο Γκιμαράες ίσως χρειαστεί να περιμένει για το πλήρες ντεμπούτο του.

Ο Τρίπιερ υπέστη κάταγμα στο πόδι και θα μείνει εκτός δράσης για το προσεχές μέλλον, γεγονός που αποτελεί τεράστιο πλήγμα για τη Νιουκάστλ. Ο Μανκίγιο, που αποτελεί συνήθως τον αντικαταστάτη του Τρίπιερ, τραυματίστηκε στη νίκη με 1-0 επί της Άστον Βίλα και θα μείνει εκτός για μερικές εβδομάδες.

Αν ο Λασέλς επιστρέψει, ο Έντι Χάου ίσως επιλέξει τριάδα στην άμυνα, με τον Φρέιζερ ή τον Μέρφι να παίζουν στο δεξί άκρο της.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Υποχωρεί κάπως η Γουέστ Χαμ, αλλά δε συνηθίζει μεγάλα διαστήματα με κακές εμφανίσεις και είναι δεδομένο πως εδώ θέλει τη νίκη. Η Νιουκάστλ έχει κερδίσει τις δύο τελευταίες (και τις τρεις από τις τέσσερις) συναντήσεις των δύο ομάδων στο Λονδίνο. Η φόρμα της υποδηλώνει ότι σίγουρα θα επιδιώξει να πάρει τουλάχιστον έναν βαθμό, όμως ακόμα πιο ισχυρή παράδοση υπάρχει ανάμεσα στις δύο ομάδες στα γκολ. Πολύ πιθανό το G/G, αλλά και το Over 2,5, τα οποία συνδυάζουμε.

bullet Πρόταση: G/G & Over 2,5 – 2,20

Δείτε όλους τους αγώνες σήμερα στον δυναμικό πίνακα «Με Μια Ματιά», που ανανεώνεται καθημερινά με όλα τα ματς που βρίσκονται στο κουπόνι.


Βαθμολογία Πρέμιερ Λιγκ

Standings provided by SofaScore LiveScore

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα