Connect with us

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ

Προγνωστικά Σούπερ Λιγκ – Σάββατο 15/09/2018

Published

on

Σούπερ Λιγκ

Χορτάσαμε μπάλα στο Μουντιαλ. Συνεχίζουμε να απολαμβάνουμε τα προκριματικά παιχνίδια, όπου ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός βρίσκονται πολύ κοντά στην πρόκριση σε ευρωπαϊκούς ομίλους. Η σεζόν, όμως, στην Ελλάδα ξεκινάει, κι ας μη θέλεις να το παραδεχτείς, με την έναρξη του ελληνικού πρωταθλήματος. Η Σούπερ Λιγκ επιστρέφει και μαζί της η ελπίδα ότι θα δούμε ένα πρωτάθλημα ακόμα καλύτερο από το περσινο.

Όπως είναι φυσιολογικό, θα αναλύουμε αρκετά από τα παιχνίδια της, όπως κάνουμε με την ελίτ των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Εξάλλου, HellasBet λεγόμαστε και οφείλουμε να το κάνουμε για μία Super League που στο παρελθόν μας έχει «πληρώσει» καλά ουκ ολίγες φορές.

Παρακάτω υπάρχουν οι αγώνες του Σαββάτου.

Novibet – Εδώ παίζεις πάντα στην έδρα σου

ΟΦΗ – ΠΑΟΚ

StoiximanΑλλαγή σκυτάλης στον ΟΦΗ μεσοβδόμαδα και η αισιοδοξία είναι διάχυτη πλέον στην ομάδα της Κρήτης. Υπάρχει και μια μίνι παράδοση (0-2-1) υπέρ των γηπεδούχων, αλλά ο ΠΑΟΚ τότε δεν ήταν ο ΠΑΟΚ που είναι τώρα…

Οι Κρητικοί αγωνίζονται για πρώτη φορά στην έδρα τους μετά από δύο εξόδους που είχαν G/G και Over 2,5 γκολ. Έφεραν Χ με τον Πανιώνιο και ηττήθηκαν 2-1 από τον Παναιτωλικό. Απουσιάζει ο Μεγιάδο (Μ).

Ο ΠΑΟΚ έχει 2/2, αλλά είναι στο -2 από την κορυφή λόγω τιμωρίας που κουβαλούσε. Δείχνει δυνατός και παρότι έχει Ευρώπη την Πέμπτη, το πρωτάθλημα είναι αυτό που μπαίνει πάντα πρώτο για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, που θα αγωνιστεί χωρίς τους Πρίγιοβιτς και Λημνιό (Ε).

Η αίσθησή μας είναι πως το σκορ του αγώνα δε θα ξεφύγει. Ο ΟΦΗ θα προβάλει αντίσταση και θα έχει ενθουσιασμό. Ο ΠΑΟΚ παίρνει αρκετές επαγγελματικές νίκες (από πέρσι) και το πιθανότερο για το σκορ είναι να μείνει στο Under 2,5 γκολ. – 1,65 στο Stoiximan.gr.

Stoiximan.gr – Μεγάλες αποδόσεις – Πλούσιο Live Streaming

ΑΕΚ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

InterwettenΗ ΑΕΚ πέρασε από την Τρίπολη με δυσκολία (και εύνοια στη φάση του πέναλτι), κάνοντας το 2/2 στο πρωτάθλημα. Ετοιμάζεται παράλληλα για την εκτός έδρας μάχη με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ και είναι λογικό οι παίκτες της να έχουν μια σχετική έλλειψη συγκέντρωσης. Οικονόμου, Γκάλο (Α) και Γαλανόπουλος (Μ) είναι εκτός μάχης.

Ο Πανιώνιος έχει 1β. σε δύο αγώνες. Μετά το 2-2 με τον ΟΦΗ στη Νέα Σμύρνη, υποδέχτηκε και τον ΠΑΟΚ. Αν και ήταν καλός και ίσως άξιζε να προηγηθεί, τελικά ήταν αυτός που έφυγε από το γήπεδο χωρίς βαθμό (0-1). Πηγαίνει στο ΟΑΚΑ για να πάρει θετικό αποτέλεσμα και γνωρίζει πως για να το κάνει θα χρειαστεί -μεταξύ άλλων- συνοχή στην άμυνα. Εκτός ο Κότσιτς (Α).

Προβλέπουμε Χ στο ημίχρονο σε απόδοση 2,10 από την Interwetten. Πιθανό και το 0-0 στα πρώτα 45 λεπτά.

 

Υπενθύμιση: Οι αγώνες της ΑΕΚ δε βρίσκονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα. Για να στοιχηματίσει κάποιος σε αυτούς θα πρέπει να το πράξει σε κάποια από τις νόμιμες ιστοσελίδες στοιχήματος στην Ελλάδα.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Novibet.gr – Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Κορυφαία Ειδικά Στοιχήματα

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα