Connect with us

Roland Garros

Δεν είναι ούτε σούπερ, ούτε σταρ!

Published

on

Η Έμα Ραντουκάνου κατέκτησε το US Open πέρυσι και αμέσως με την υπερβολική… ώθηση των media στη Βρετανία «εκτοξεύθηκε» από μια πολύ καλή έφηβη τενίστρια σε σούπερ σταρ παγκόσμιας εμβέλειας. Σε όλο αυτό που συνέβη στη Ραντουκάνου υπάρχει μεγάλη δόση υπερβολής και αρκεί να αναλογιστούμε πως ακόμη δεν έχει συμπληρώσει ούτε έναν χρόνο επαγγελματικού τένις!

Ήταν όντως εξαιρετική στη Νέα Υόρκη πέρυσι, όμως όλες οι παίκτριες που έκαναν υπέρβαση και βρέθηκαν στα ημιτελικά σε εκείνο το τουρνουά (Σαμπαλένκα, Σάκκαρη, Φερνάντες) πέρα από την ποιότητά τους, είχαν επωφεληθεί και από τις απουσίες 3-4 σημαντικών φαβορί για το τρόπαιο. Οπότε η πορεία τους σε έναν βαθμό ήταν συγκυριακή. Για τη Ραντουκάνου οι μήνες που ακολούθησαν συνοδεύτηκαν από αρκετές ήττες, τραυματισμούς, τρεις αλλαγές προπονητών και γενικά έλλειψη σταθερότητας, κάτι λογικό για μια νεαρή παίκτρια που πρόσφατα ξεκίνησε να παίζει σε υψηλό επίπεδο.

Στον πρώτο γύρο του Ρολάν Γκαρός δυσκολεύτηκε πολύ να αποκλείσει την 17χρονη Λίντα Νόσκοβα σε τρία σετ και ακολουθεί η Αλιακσάντρα Σάσνοβιτς. Μαχητική τενίστρια, πολύπειρη στο χώμα η Λευκορωσίδα με ρεκόρ καριέρας στην επιφάνεια 102-74, ενώ η Ραντουκάνου είναι στο 5-3. Αξιόλογη παίκτρια η Σάσνοβιτς, δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν προκριθεί και η νίκη της κοντά στο 2.00 έχει αξία. Μεγαλύτερη ασφάλεια βέβαια παρέχει το χάντικαπ.

 

bullet Πρόταση: Σάσνοβιτς – Ραντουκάνου 1 (+1.5 game) – 1,80

Του T-Fed

* Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να μεταβληθούν.

Disclaimer: Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη.

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα