Connect with us

Brasileiro

ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ

Published

on

ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του Brasileiro (ΒΡΑ1).

Προγνωστικά Βραζιλίας

  • 05/06/2022
  • Allianz Parque, Σάο Πάουλο
  • Τα 3 τελευταία μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, έληξαν ισόπαλα.
  • Η Παλμέιρας είναι η κάτοχος του Λιμπερταδόρες και η Ατλέτικο του Μπραζιλέιρο.

ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ

ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ

Palmeiras logo

Μετά το μέτριο ξεκίνημά της στο πρωτάθλημα (0-2-1), βρήκε ρυθμό και με επί μέρους 4-1-0 έπιασε για πρώτη φορά στη σεζόν την κορυφή της βαθμολογίας. Έχει συγκατοίκους την Κορίνθιανς, αλλά και την Ατλέτικο Μινέιρο που υποδέχεται τώρα.

Η ομάδα του Άμπελ Φερέιρα μετράει τρεις σερί νίκες μετά το πέρασμα από την έδρα της Σάντος, 0-1. Παράλληλα, συνεχίζει επιτυχώς στο Κόπα Λιμπερταδόρες, αλλά της δίνεται η ευκαιρία να αφοσιωθεί στο πρωτάθλημα μέσα στον Ιούνιο, χωρίς να έχει αγώνες μεσοβδόμαδα.

Οι γηπεδούχοι θα στερηθούν τις υπηρεσίες των Μάικε και Ζαΐλσον, οι οποίοι είναι αμφότεροι τραυματίες.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ

atletico mineiro logo

Η πρωταθλήτρια Βραζιλίας χρειάστηκε να κάνει την ανατροπή με αντίπαλο την Αβαΐ (2-1) για να διατηρηθεί στην ισοβαθμία της κορυφής πριν από το ντέρμπι στο Σάο Πάουλο. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί νίκη της στο πρωτάθλημα, το οποίο αποτελεί τον παράλληλο στόχο.

Φέτος βέβαια θέλει να κατακτήσει και το Λιμπερταδόρες, στο οποίο τερμάτισε στην κορυφή του ομίλου της παρά την ήττα από την Ντεπόρτες Τολίμα την τελευταία αγωνιστική (1-2). Δεν αποδίδει όπως θα ήθελε ο Αργεντινός Αντόνιο Μοχάμεντ, όμως ελπίζει πως στα ντέρμπι που ακολουθούν οι παίκτες τους θα βγάλουν όλο το ταλέντο τους στο γήπεδο.

Ο Αράνα βρίσκεται σε διεθνείς υποχρεώσεις με τη Βραζιλία και δεν είναι διαθέσιμος. Οι Ζαράσο και Βάργκας θα λείψουν λόγω τραυματισμών, ενώ ο Κένο θα μπορούσε να καθίσει στον πάγκο μετά την απουσία του από τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια.

ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Η κάτοχος των δύο τελευταίων Κόπα Λιμπερταδόρες Παλμέιρας έχει στόχο φέτος την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το μεγαλύτερο εμπόδιό της φαντάζει η Ατλέτικο Μινέιρο, που με τη σειρά της θέλει τη ρεβάνς για τη… διεθνή ήττα της την περασμένη σεζόν. Είναι πολύ μοιρασμένο το παιχνίδι, ενώ τα τρία τελευταία μεταξύ τους έληξαν ισόπαλα, που δίνει ακόμα ένα λόγο να προτιμήσουμε το Χ. Είτε με 1-1, είτε ακόμα και με 0-0.

bullet Πρόταση: Χ – 3,25

Δείτε όλους τους αγώνες σήμερα στον δυναμικό πίνακα «Με Μια Ματιά», που ανανεώνεται καθημερινά με όλα τα ματς που βρίσκονται στο κουπόνι.

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα