Connect with us

Copa Sudamericana

ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΔΑΔ ΚΑΤΟΛΙΚΑ – ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ

Published

on

ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΔΑΔ ΚΑΤΟΛΙΚΑ – ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Κόπα Σουνταμερικάνα (CPSA).

  • sudamericana logo30/06/2022
  • San Carlos de Apoquindo, Σαντιάγκο
  • Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα και Σάο Πάολο συναντήθηκαν 4 φορές την περίοδο 2012-13. Τρία ματς έληξαν ισόπαλα πριν οι Βραζιλιάνοι κερδίσουν το τέταρτο ματς στη Χιλή (3-4).

ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΔΑΔ ΚΑΤΟΛΙΚΑ – ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ

Τι ισχύει: Διπλή αναμέτρηση του Κόπα Σουνταμερικάνα. Ακολουθεί επαναληπτικός στην έδρα της Σάο Πάολο. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν ούτε εκεί υπάρξει νικητής, τότε η νίκη θα κριθεί στη διαδικασία των πέναλτι.

Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα (Χιλή)

Universidad Catolica

Η Ουνιβερσιδάδ είχε μέτρια πορεία στο πρώτο μισό της Πριμέρα στη Χιλή, μένοντας στη 10η θέση με ρεκόρ 8-1-6. Ετοιμάζει την αντεπίθεσή της, με τον β’ γύρο να ξεκινάει άμεσα (3/7). Τα τελευταία ματς που έδωσε ήταν για το κύπελλο, όπου δε συνάντησε δυσκολία για να περάσει την Ουνιόν Σαν Φελίπε με δύο νίκες.

Στο Λιμπερταδόρες δεν τα κατάφερε, αλλά τουλάχιστον πήρε την 3η θέση πίσω από Φλαμένγκο και Ταγιέρες χάρη στη μοναδική νίκη της επί της ουραγού του ομίλου Σπόρτινγκ Κριστάλ. Μεταφέρεται στο Σουνταμερικάνα, που είναι περισσότερο στα μέτρα της.

Σάο Πάολο (Βραζιλία)

Sao Paulo logo

Όταν δε σκοράρεις απέναντι στη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος, που είχε δεχτεί γκολ σε όλα τα ματς πρωταθλήματος, τότε σου αξίζει το 0-0. Η Σάο Πάολο στραβοπάτησε με τη Ζουβεντούδε, βγάζοντας πάλι πρόβλημα στο γκολ, που καλείται να βελτιώσει άμεσα για να ανέβει βαθμολογικά.

Παράλληλα, ρίχνεται ξανά στη μάχη του Σουνταμερικάνα, όπου είχε αξιοπρόσεχτη πορεία με 5-1-0 και άνετη εξασφάλιση της πρώτης θέσης.

Αρκετά τα προβλήματα απουσιών. Οι Λουάν Σάντος, Άλισαν, Νικάο, Σάρα και Κολοράντο βρίσκονται εκτός μάχης, δημιουργώντας πονοκέφαλο στο τεχνικό επιτελείο.

ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΔΑΔ ΚΑΤΟΛΙΚΑ – ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Η Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα μπορεί να πηγαίνει σε αυτό το ματς με τρεις νίκες, αλλά στη φάση των ομίλων δυσκολεύτηκε και έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα συνεχίσει την Παρασκευή. Οι φιλοξενούμενοι αποτελούν ένα δυνατό σύνολο με αρκετή αυτοπεποίθηση καθώς είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση της διοργάνωσης, αλλά τους λείπουν αρκετοί παίκτες. Η Σάο Πάολο πρέπει να εξασφαλίσει την πρόκριση, αλλά στο Σαντιάγκο ίσως τα βρει σκούρα. Πιθανή η ισοπαλία με πολύ χαμηλό σκορ, 0-0 ή 1-1.

bullet Πρόταση: X – 3,25

Δείτε όλους τους αγώνες σήμερα στον δυναμικό πίνακα «Με Μια Ματιά», που ανανεώνεται καθημερινά με όλα τα ματς που βρίσκονται στο κουπόνι.

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα