Connect with us

Wimbledon

Φριτζ – Ναδάλ: Η διαφορά τους έχει μικρύνει

Published

on

Nadal

Δεν υπήρχαν εύκολα ματς στο Γουίμπλεντον στον πρώτο γύρο με τα φαβορί σε αποδόσεις 1.10 και 1.15, πόσω μάλλον τώρα που φτάσαμε στα προημιτελικά και ο Ράφα Ναδάλ αντιμετωπίζει τον Τέιλορ Φριτζ. Στο 1.40 η νίκη του Ισπανού και η απόδοση μας δείχνει ότι ούτε ο Ναδάλ μπορεί να είναι γκραν φαβορί σε αυτό το επίπεδο. Ιδιαίτερα βελτιωμένος ο Φριτζ σε κάθε επιφάνεια, με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση τον τελευταίο χρόνο και τον βοήθησαν σε αυτό οι τίτλοι που κατέκτησε. Πίστεψε πιο πολύ στον εαυτό του και ως Νο. 14 της παγκόσμιας κατάταξης, απέδειξε πως είναι τενίστας που απέχει μόλις ένα… βήμα από τους κορυφαίους.

Δύσκολη η αποστολή του 100%, όμως είναι ικανός να ταλαιπωρήσει πολύ τον αντίπαλό του. Άλλωστε έχει μία νίκη σε δύο ματς με τον Ράφα και μάλιστα είναι πρόσφατη. Σε σκληρή επιφάνεια στο Ίντιαν Γουέλς στις 20 Μαρτίου επιβλήθηκε με 6/3, 7/6. Δεν χρειάστηκε καν να λειτουργήσει τότε το σερβίς του σε υψηλό επίπεδο. Έπαιξε πολύ καλή άμυνα και έκανε δύο παραπάνω μπρέικ (4-2), περιορίζοντας έτσι την δράση του Ναδάλ.

Με παρόμοια απόδοση σε μια επιφάνεια που δεν υστερεί σε σχέση με τον αντίπαλό του, ο Φριτζ μπορεί να πάρει έστω ένα σετ. Κόντρα στον Ναδάλ το κατάφεραν ήδη παίκτες χαμηλότερου επιπέδου όπως ο Σερούντολο και ο Μπεράνκις, αναμφίβολα μπορεί και εκείνος με την καλή του άμυνα και το ισχυρό του σερβίς.

bullet Πρόταση: Φριτζ – Ναδάλ Over 38,5 games – 1,80

Του T-Fed

* Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να μεταβληθούν.

Disclaimer: Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη.

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα