Connect with us

Bet of the Day

Τσέλσι – Λίβερπουλ προγνωστικά & στοίχημα 29/09/2018

Published

on

Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ

Ο αγώνας Τσέλσι – Λίβερπουλ διεξάγεται στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Premier League (ΑΓΓΠ).

– Η Τσέλσι δεν έχει κερδίσει ποτέ δύο διαδοχικούς εντός έδρας αγώνες με αντίπαλο τη Λίβερπουλ από την περίοδο 2004-2006 (3 νίκες) υπό τις οδηγίες του Ζοσέ Μουρίνιο.
– Ο Ολιβιέ Ζιρού έχει σημειώσει 5 γκολ στους 6 τελευταίους αγώνες που έπαιξε βασικός κόντρα στη Λίβερπουλ. Μεταξύ αυτών, το νικητήριο γκολ πέρσι.
– Ο Αζάρ σημείωσε 4 γκολ στις 2 τελευταίες εμφανίσεις του στο Στάμφορντ Μπριτζ. Είχε σημειώσει 4 στα 17 που προηγήθηκαν.
– Στα 14 τελευταία παιχνίδια της με αντίπαλο την Τσέλσι, η Λίβερπουλ δεν κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Είναι το μεγαλύτερο σερί της απέναντι σε οποιαδήποτε ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ.
– Αν η Λίβερπουλ κερδίσει φτάνει τις 7 σερί νίκες. Τέτοιο ξεκίνημα έχει πραγματοποιήσει μόνο μία ακόμη φορά, τη σεζόν 1990-91.
– Η Λίβερπουλ έχει σημειώσει τα περισσότερα (10, όσα και η Μαν. Σίτι) γκολ στο 1ο ημίχρονο των αγώνων της στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ. Στο 2ο ημίχρονο σημείωσε μόλις 4.

Ο «άσος» της Τσέλσι προσφέρεται κατά μέσο όρο σε απόδοση 2,80. Αυτό μεταφράζεται σε 36% πιθανότητες νίκης. Ωστόσο, η γηπεδούχος κερδίζει μόλις το 22% των αγώνων της όταν προσφέρεται σε αυτή την απόδοση.

Novibet.gr – 100% δίπλα στον παίκτη

ΤΣΕΛΣΙ (3η – 16β)

Την περασμένη αγωνιστική άφησε τους πρώτους βαθμούς της. Σε γενικές γραμμές η εικόνα της είναι αρκετά καλή. Με τον Σάρι στον πάγκο δείχνει βελτιωμένη και μένει να δούμε αν θα έχει διάρκεια. Σε περίπτωση που τα καταφέρει μπορεί να τερματίσει εντός τετράδας και γιατί όχι να διεκδικήσει ακόμα και το πρωτάθλημα.

Την Τετάρτη πέρασε νικηφόρα από το Άνφιλντ, όπου επικράτησε της Λίβερπουλ με σκορ 1-2. Με τον τρόπο αυτό πήρε την πρόκριση για τον 4ο γύρο του Λιγκ Καπ Αγγλίας. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 58’, αλλά κατάφερε να κάνει την ανατροπή χάρη στα γκολ των Έμερσον και Αζάρ. Όσον αφορά το πιο πρόσφατο παιχνίδια της στο πρωτάθλημα, «κόλλησε» στο μηδέν εκτός έδρας ενάντια στη Γουέστ Χαμ, σε ένα ματς που άξιζε να πάρει κάτι παραπάνω. Στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ θέλει τη νίκη, με την οποία μπορεί να σκαρφαλώσει στην κορυφή της Premier League. Ο Μαουρίτσιο Σάρι έχει περάσει την αγωνιστική φιλοσοφία του στους «μπλε», που αποδίδουν καλά μέχρι στιγμής. Είναι σημαντικό για την Τσέλσι να προσέξει ανασταλτικά και να μετουσιώσει τις όποιες φάσεις καταφέρει να κάνει σε γκολ.

Εντός έδρας έχει το απόλυτο των νικών (3-0-0) με γκολ 9-3. Τα 3/5 τελευταία παιχνίδια της ολοκληρώθηκαν με NG & Under 2,5 γκολ.

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Ρίντιγκερ (Α), Λόφτους Τσικ και Πέδρο (Μ).

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (1η – 18β)

Έχει εξαιρετική παρουσία μέχρι στιγμής. Ουδείς μπορεί να σταθεί στην ήττα-αποκλεισμό από το Λιγκ Καπ, καθότι ποτέ η εν λόγω διοργάνωση δεν αποτελούσε προτεραιότητα για την ομάδα του Γίργκεν Κλοπ.

Ο Γερμανός τεχνικός παρουσιάζει ένα σύνολο άκρως ανταγωνιστικό, που βγάζει αυτοματισμούς, παίζει θεαματικά και παίρνει αποτελέσματα. Τα αμυντικά προβλήματα δεν έχουν εξαλειφθεί πλήρως, ωστόσο η εικόνα της Λίβερπουλ ανασταλτικά είναι σαφώς βελτιωμένη με αυτή των τελευταίων χρόνων. Στον αγώνα του Λιγκ Καπ ενάντια στην Τσέλσι, οι «κόκκινοι» έδωσαν ανάσες σε κάποια από τα βασικά στελέχη τους, ενόψει του αποψινού ντέρμπι. Στόχος τους είναι να πετύχουν την 7η σερί νίκη τους στο πρωτάθλημα. Το σημαντικότερο, βέβαια, όλων είναι να συνεχίσουν αήττητοι για να παραμείνουν στην κορυφή.

Εκτός έδρας η Λίβερπουλ μετράει 3-0-0 με γκολ 6-2. Στα 5 τελευταία παιχνίδια της σημειώθηκαν Over 2,5 γκολ, με τα 4 από αυτά να συνδυάζονται με GG.

Η συμμετοχή του Φαν Ντάικ (Α) κρίνεται αμφίβολη.

Stoiximan.gr – Μεγάλες αποδόσεις – Πλούσιο Live Streaming

ΕΚΤΙΜΗΣΗ / ΣΤΟΙΧΗΜΑ

StoiximanΣπουδαία αναμέτρηση στο Στάμφορντ Μπριτζ. Τσέλσι και Λίβερπουλ θα τα δώσουν όλα για τη νίκη και την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Δύσκολα θα δοθεί πολύ γρήγορος ρυθμός από τις δύο ομάδες, που θα προσπαθήσουν να τον ελέγξουν. Με αυτή τη σκέψη περιμένουμε ένα λογικό εύρος τερμάτων και η πρότασή μας είναι τα 2-3 γκολ σε απόδοση 2,12 από το Stoiximan. Ο Ζιρού μας αρέσει ως σκόρερ λόγω παράδοσης…

Standings provided by Sofascore LiveScore

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα