Connect with us

Copa Libertadores

ΤΑΓΙΕΡΕΣ – ΒΕΛΕΣ ΣΑΡΣΦΙΛΝΤ

Published

on

ΤΑΓΙΕΡΕΣ – ΒΕΛΕΣ ΣΑΡΣΦΙΛΝΤ στο πλαίσιο της φάσης των «8» του Κόπα Λιμπερταδόρες (CLA).

  • libertadores logo10/08/2022
  • Mario Alberto Kempes, Κόρντομπα
  • 1ος αγώνας: Βέλες – Τάγιερες 3-2
  • Τα 4/7 τελευταία μεταξύ τους έληξαν Χ, ενώ είχαν και 4 αποβολές.

ΤΑΓΙΕΡΕΣ – ΒΕΛΕΣ ΣΑΡΣΦΙΛΝΤ

Τι ισχύει: Eπαναληπτικός αγώνας. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν ούτε εκεί υπάρξει νικητής, τότε η νίκη θα κριθεί στη διαδικασία των πέναλτι.

Τάγιερες (Αργεντινή)

Talleres logo

Αποδεικνύεται σκληρό καρύδι αν και με λίγες εμπειρίες στη διοργάνωση. Τα είχε καταφέρει αρχικά στον όμιλο, το ίδιο συνέβη στον πρώτο εμφύλιο του Λιμπερταδόρες με την Κολόν, ενώ έδειξε τα δόντια της και στην έδρα της Βέλες την περασμένη εβδομάδα. Αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0, ισοφάρισε μέσα σε λίγα λεπτά (81′, 87′) και αν μπορούσε να διαχειριστεί τον ενθουσιασμό της δε θα είχε ηττηθεί με 3-2.

Την Κυριακή υποδέχτηκε την Αρχεντίνος Τζούνιορς για το εγχώριο πρωτάθλημα και επιβλήθηκε με 2-0. Οι Γκάρο και Ρομέρο σημείωσαν τα γκολ στο 39′ και το 85′ αντίστοιχα. Καλή εμφάνιση αν και έπαιξαν κάποιοι αναπληρωματικοί.

Βέλες Σάρσφιλντ (Αργεντινή)

Velez Sarsfield logo

Λίγο έλειψε να χύσει την καρδάρα με το γάλα, αλλά παρά την προσωρινή ισοφάριση της Τάγιερες σε 2-2, βρήκε το νικητήριο γκολ και πήρε το προβάδισμα. Φουλ επιθετική, έδειξε διάθεση να «καθαρίσει» την πρόκριση στην ισχυρή έδρα της, αλλά δεν της βγήκε. Τουλάχιστον κέρδισε.

Στο πρωτάθλημα Αργεντινής ηττήθηκε στην έδρα της Ουνιόν με 2-1, το ρεκόρ της πήγε στο 1-6-5 και είναι μόλις 3η από το τέλος της βαθμολογίας.

Τραυματίστηκαν οι Γοδίν και Φλορεντίν.

ΤΑΓΙΕΡΕΣ – ΒΕΛΕΣ ΣΑΡΣΦΙΛΝΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Αν δει κάποιος στιγμιότυπα του αγώνα Βέλες – Τάγιερες, θα καταλάβει πως αυτές οι άμυνες δεν… μπαλώνουν με τίποτα σε τόσο μικρό διάστημα. Ειδικά μετά από κάποιο σημείο, κάθε φάση μύριζε γκολ και τα 5 συνολικά ήταν μάλλον λίγα. Λίγες μέρες μετά, το GG παίζεται ξανά πάνω από το 2,00. Ναι, είναι άλλο παιχνίδι, αλλά παίζουν οι ίδιες ομάδες.

bullet Πρόταση: GG – 2,05

Δείτε όλους τους αγώνες σήμερα στον δυναμικό πίνακα «Με Μια Ματιά», που ανανεώνεται καθημερινά με όλα τα ματς που βρίσκονται στο κουπόνι.

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα