Connect with us

Πτωση Αποδοσεων

Αποδόσεις σε πτώση (5/10) – Πού προκύπτουν σημεία;

Πού παρατηρούνται οι μεγαλύτερες μεταβολές στους επόμενους αγώνες; Δείτε τις αποδόσεις σε πτώση σήμερα.

Published

on

:: Πτώση αποδόσεων σήμερα

αποδόσειςΑυτές είναι οι μεγαλύτερες αλλαγές που παρατηρούνται στις αποδόσεις σήμερα. Δείτε ποιες είναι οι αποδόσεις σε πτώση και τα προγνωστικά που προκύπτουν, αν φυσικά προκύπτουν, από αυτές.

Όπως αναφέρουμε πάντα, η πτώση αποδόσεων (και η άνοδος των άλλων σημείων αντίστοιχα) δεν είναι πάντοτε κριτήριο που πρέπει να ακολουθούμε «τυφλά». Καθένας μπορεί να το ερμηνεύσει διαφορετικά. Γι’ αυτό το λόγο και η συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνει και τη λέξη «προγνωστικά».

Φιλτράρουμε τη λίστα των αγώνων στους οποίους υπήρξε μεγάλη μεταβολή στις αποδόσεις και από αυτούς κάνουμε κάποιες επιλογές.

Δείτε παρακάτω πού υπάρχει μεγάλη πτώση αποδόσεων και την εκτίμησή μας για τους συγκεκριμένους αγώνες.

Stoiximan – Μεγάλες αποδόσεις – Παιχνίδι σε iOS και Android

Παρτίζαν – Βόζντοβατς (ΣΕΡ1)

53,6% – Τη μεγαλύτερη πρώτη απόδοσης στο σημερινό κουπόνι έχει υποστεί το «2» της Βόζντοβατς στη Σούπερ Λιγκ της Σερβίας. Από το 14,00, απόδοση που αντιστοιχεί σε «θαύμα», υποχώρησε στο 6,50, που μοιάζει σίγουρα πιο βατό ως σημείο. Η Παρτίζαν δυσκολεύεται εντός έδρας (2-2-0). Το περσινό παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων είχε λήξει 1-3, που σίγουρα παίζει τον ρόλο του. Πάντως η Βόζντοβατς παραμένει μεγάλο αουτσάιντερ.

Εδώ… ανάμεσα υπήρχε και ένα παιχνίδι της κινέζικης Σούπερ Λιγκ, αλλά αρχίζει σε λίγα λεπτά.

Ζαλγκίρις – Παλάνγκα (ΛΙΘ1)

46,7% – Από το 6,00 στο 3,20 κινήθηκε το «2» κατά μέσο όρο. Πολύ μεγάλη μεταβολή, η οποία μάλιστα σημειώθηκε σε δύο δόσεις. Η τάση να επανέλθει υψηλά η νίκη της Παλάνγκα (3,60 προς 4,15) δε διατηρήθηκε και στη συνέχεια υποχώρησε ακόμα περισσότερο. Η Κάουνο Ζαλγκίρις είναι σωσμένη και «αδιάφορη», ενώ η φιλοξενούμενη δίνει μεγάλη μάχη για την παραμονή της. Αρκεί αυτό για να δημιουργήσει τζίρο στο «διπλό» και θεωρούμε αρκετά πιθανή την επιβεβαίωσή του.

Ντόρντχεντ – Καμπούρ (ΟΛΛ2)

41,8% – Φθίνουσα πορεία έχει και ο «άσος» της Ντόρτχεντ, η οποία από το 4,50 παίζεται τώρα στο 2,80 και σε κάποιες περιπτώσεις έχει μετατραπεί σε οριακό φαβορί. Δεν μπορεί να δικαιολογηθεί η συγκεκριμένη πτώση απόδοσης όταν μιλάμε για την ουραγό της βαθμολογίας (Ντόρτχεντ), που προέρχεται από 7 διαδοχικές ήττες. Εδώ είτε πας «τυφλά» με την τάση της αγοράς, είτε «πάσο». Ενδιάμεση κατάσταση δε βλέπω…

Λίβερικ – Ντέρι (ΙΡΛΠ)

41,3% – Μέσα σε διάστημα 5 λεπτών, από την ολοκλήρωση του παραπάνω αγώνα μέχρι να μπούμε στον τρέχοντα, ο «1» της Λίμερικ γνώρισε νέα υποχώρηση. Προσφέρεται πλέον κατά μέσο όρο στο 2,54, ενώ είχε ανοίξει στο 4,33. Πριν από λίγα λεπτά τον βρίσκαμε στο 2,70 και ετοιμαζόμουν να γράψω πως εκεί ίσως έχει αξία. Αν και πιστεύω περισσότερο ότι έχει βάση η πτώση της απόδοσης, θα πω όχι στο 2,54. Όπου το βρείτε πάνω από το 2,75 ίσως έχει αξία.

Αυτά για σήμερα…

Εσύ μπήκες στο κλειστό γκρουπ μας στο Facebook, το HellasBet Club;

Καλή επιτυχία!

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα