Connect with us

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ

Προγνωστικά Ευρωλίγκας Τετάρτη 17/10/2018

Προγνωστικά Μπάσκετ από τις αναμετρήσεις της 2ης αγωνιστικής της Turkish Airlines Euroleague.

Published

on

Bayern basket

Euroleague logoΤο ελληνικό ενδιαφέρον είναι στραμμένο στον αγώνα Μπασκόνια – Ολυμπιακός. Όπως και χθες, έτσι και σήμερα, Τετάρτη, θα δούμε ξεχωριστά τις στοιχηματικές προτάσεις μας από τα άλλα 3 παιχνίδια της ημέρας. Διεξάγονται στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Euroleague 2018-2019.

Οι συγκεκριμένες προτάσεις περιλαμβάνονται και στην κατηγορία Shot 4 Three – Προγνωστικά Μπάσκετ.

Novibet – Εδώ παίζεις πάντα στην έδρα σου

Αναντολού Εφές – Ζαλγκίρις

Εύκολη η πρεμιέρα για την Εφές απέναντι στην Μπάγερν στο Μόναχο, όπου επικράτησε εύκολα με 71-90. Πρώτοι σκόρερ για τους Τούρκους οι Μοτούμ και Λάρκινγκ με 14 και 13 πόντους αντίστοιχα.

Χαρακτηριστικό των αναμετρήσεων με τους Λιθουανούς είναι ότι από το 2013 και μετά η Ζαλγκίρις κερδίζει κάθε χρόνο την Εφές στην Κωνσταντινούπολη, όπως και πέρυσι με το άνετο 70-86. Στο πλαίσιο του τουρκικού πρωταθλήματος επικράτησε εντός έδρας δύσκολα της Νταρουσάφακα με 75-72.

Η Ζαλγκίρις την πρώτη αγωνιστική τα βρήκε σκούρα απέναντι στην Μπασκόνια εντός έδρας και ηττήθηκε με 79-87. Οι παίκτες τους Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ήταν πολύ άστοχοι από τη γραμμή του τρίποντου με μόλις 4 εύστοχα σουτ με αποτέλεσμα να μην αντέξουν στην επιθετική πολυφωνία των Βάσκων. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Γουόλτερς με 19 πόντους.

Για το λιθουανικό πρωτάθλημα γνώρισε την πρώτη ήττα της -εντός έδρας κιόλας- από την Νεπτούνας με 60-75.

Τη δεδομένη στιγμή οι Τούρκοι φαίνεται να έχουν «βρεθεί» καλύτερα ως ομάδα, αλλά ο παράγοντας κούραση ίσως παίξει σημαντικό ρόλο. Από την άλλη, η Ζαλγκίρις έχοντας δυο συνεχόμενες ήττες θα πρέπει να βγάλει αντίδραση. Σε συνδυασμό με την φοβερή παράδοση που έχει στα παιχνίδια στην Πόλη, θα ακολουθήσουμε το αουτσάιντερ του παιχνιδιού και θα ποντάρουμε στην νίκη – έκπληξη των Λιθουανών.

bullet Πρόταση: 2 – 3,05Stoiximan

Φενερμπαχτσέ – Χίμκι

Εύκολη νίκη όπως αναμενόταν πέτυχε η Φενέρμπαχτσε επί της πρωτάρας Γκραν Κανάρια εντός έδρας με 97-72. Οι Τούρκοι ήταν σε όλο το παιχνίδι μπροστά και με πρωταγωνιστές τους Βέσελι, Κάλινιτς και Ντατόμε με 19, 16, 12 πόντους αντίστοιχα, επικράτησαν άνετα. Οι Τούρκοι δεν έχουν χάσει ποτέ από την Χίμκι σε εντός έδρας αναμέτρηση (4-0), ενώ πέρυσι νίκησαν με 71-67.

Η Χίμκι στην πρεμιέρα, έκανε επιθετικά ίσως το χειρότερο της παιχνίδι στην Ευρωλίγκα -μόλις 66 πόντους- απέναντι στον Ολυμπιακό. Μόνο ο Αλεξέι Σβεντ διασώθηκε με 34 πόντους. Κλειδί του παιχνιδιού ο Ρώσος point guard αφού από την εμφάνιση του εξαρτάται κατά πολύ η τύχη την ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο Κώστας Σλούκας θα εναλλάσσεται στο μαρκάρισμα του Σβεντ, αφού ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα προσπαθήσει να τον εξαντλήσει με τρομερή πίεση. Πιστεύουμε ότι η Φενέρμπαχτσε θα επιβάλει τον ρυθμό της και με την βοήθεια του κόσμου της θα πάει ψηλά το σκορ. Από την άλλη, οι Ρώσοι δεν πιστεύουμε να έχουν πάλι μια τόσο κακή επιθετικά μέρα.

bullet Πρόταση: Over 153,5 – 1,90Stoiximan

Μιλάνο – Ρεάλ

Η Μιλάνο πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Μπούντουτσνοστ με κορυφαίους τον Μάικ Τζέιμς και Νεμάνια Νέντοβιτς επικρατώντας με 71-82. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ ξεκίνησε κι αυτή με νίκη εντός έδρας με επί της Νταρουσάφακα με 109-93. Μάικ Τζέιμς από τη μία, Σέργιο Γιουλ από την άλλη. Κύριο μέλημα των δυο προπονητών να κρατήσουν εκτός ρυθμού τους δυο αυτούς παίκτες. Η Ρεάλ έχει ποιοτικά καλύτερο ρόστερ και λογικά θα αντέξει την πίεση που θα ασκήσουν οι παίκτες του Πιανιτζάνι. Η προϊστορία είναι με το μέρος των Μαδριλένων αφού στις 5 τελευταίες τους επισκέψεις στο Μιλάνο μετράνε ισάριθμες νίκες.

bullet Πρόταση: 2 (-5,5) – 1,91Stoiximan

Μπασκόνια – Ολυμπιακός

Η πλήρης ανάλυση του αγώνα Μπασκόνια – Ολυμπιακός.

Stoiximan.gr – Μεγάλες αποδόσεις – Πλούσιο Live Streaming

Standings provided by Sofascore LiveScore

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα