Connect with us

Champions League

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΣΕΒΙΛΛΗ

Published

on

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΣΕΒΙΛΛΗ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΣΕΒΙΛΛΗ για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ (CHL).

  • 02/11/2022
    Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ
  • Etihad Stadium, Μάντσεστερ
  • Στον 1ο γύρο: Σεβίλλη – Μάντσεστερ Σίτι 0-4
  • Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν τη σεζόν 2015-16, με τη Μάντσεστερ Σίτι να κερδίζει και τα δύο ματς, 2-1 εντός και 3-1 εκτός έδρας.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΣΕΒΙΛΛΗ

Μάντσεστερ Σίτι

Μάντσεστερ Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι σίγουρα 1η. Θα μπορούσε να έχει κερδίσει στο Ντόρτμουντ, αλλά αστόχησε σε πέναλτι και έμεινε στο 0-0. Μικρό το κακό αν και ο Γκουαρδιόλα θέλει να κερδίζει παντού.

Το Σάββατο πέρασε δύσκολα από το Λέστερ χάρη σε ένα γκολ του Ντε Μπρόινε στις αρχές του β’ μέρους. Προς το τέλος του αγώνα η Λέστερ πήρε την κατοχή, αλλά οι Πολίτες κράτησαν τους 3 βαθμούς (0-1). Το Σάββατο υποδέχεται τη Φούλαμ και ξεκινάει την αγωνιστική από το -2 σε σχέση με την Άρσεναλ.

Οι Φίλιπς και Γουόκερ, ενώ από τραυματισμό προέρχεται ο αρχισκόρερ Χάλαντ και είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα προφυλαχτεί.

Σεβίλλη

Σεβίλλη logo

Η Σεβίλλη είναι σίγουρα 3η. Δυσκολεύτηκε μέχρι να κάμψει την αντίσταση της Κοπεγχάγης, αλλά στο φινάλε μετέτρεψε τη νίκη σε θρίαμβο (3-0) και θα συνεχίσει στο… αγαπημένο της Γιουρόπα Λιγκ, το οποίο έχει κατακτήσει περισσότερες φορές από κάθε άλλη ομάδα.

Στο πρωτάθλημα έκανε νέο βήμα προς τα πίσω, χάνοντας 0-1 από τη Ράγιο Βαγιεκάνο. Εκεί που πάει να σταθεί στα πόδια της, έρχεται κάποιος και της βάζει τρικλοποδιά. Στη 18η θέση κατρακύλησε η ομάδα της Ανδαλουσίας, υστερώντας σε ισοβαθμία που τη φέρνει κάτω από τη ζώνη. Παράλληλα, ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι της Σεβίλλης με την Μπέτις και το μυαλό θα είναι και εκεί.

Οι Εν-Νεσίρι, Φερνάντο και Νιανζού είναι εκτός. Αμφίβολη η συμμετοχή των Μαρσάο και Χεσούς Νάβας.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΣΕΒΙΛΛΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Δεν αλλάζει η θέση των ομάδων στον όμιλο, γεγονός που κάνει το παιχνίδι κάπως πολύπλοκο. Η Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να δείξει μεγαλύτερη προσήλωση στο παιχνίδι και να φτάσει στη νίκη την ώρα που η Σεβίλλη σκέφτεται σίγουρα το ντέρμπι της Ανδαλουσίας την Κυριακή. Μπορεί να φτάσει ψηλά το σκορ, αλλά από την άλλη… δεν υπάρχει και λόγος γιατί ένα μεγάλο σκορ φέρνει πιο σκληρά μαρκαρίσματα και όλοι έχουν αρχίσει να προσέχουν ενόψει Μουντιάλ. Το γκολ του Μαχρέζ θα ψάξουμε πάλι, που μέχρι τώρα έδειξε σημάδια αγωνιστικής ανάκαμψης αλλά σκοράρει κυρίως από την άσπρη βούλα. Εδώ ίσως το κάνει και σε κανονική ροή. Η απουσία του Χάλαντ άλλωστε, συνήθως τον βοηθάει.

bullet Πρόταση: Μαχρέζ να σκοράρει – 2,30

Δείτε όλους τους αγώνες σήμερα στον δυναμικό πίνακα «Με Μια Ματιά», που ανανεώνεται καθημερινά με όλα τα ματς που βρίσκονται στο κουπόνι.

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα