Connect with us

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022

ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ

Published

on

ΒΡΑΖΙΛΙΑ - ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ

ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ για τη φάση των «16» του Μουντιάλ 2022 (ΠΚ).

World Cup 2022

  • 05/12/2022
  • Stadium 974, Ρας Αμπού Αμπούντ
  • Κανάλι: ΑΝΤ1
  • Πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα σε Βραζιλία και Νότια Κορέα
  • Η ομάδα που θα προκριθεί αντιμετωπίζει τη νικήτρια του αγώνα Ιαπωνία – Κροατία.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ ΝΕΑ

Νοκ-άουτ αγώνας. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση και εφόσον χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.

Βραζιλία

Brazil logo

Ήξερε πως ακόμα και με ήττα από το Καμερούν θα ήταν πρώτη στον όμιλο χάρη στις νίκες επί της Σερβίας (2-0) και της Ελβετίας (1-0). Έπαιξε στο ρελαντί, δε βρήκε γκολ και στις καθυστερήσεις πληγώθηκε από ένα γκολ των Καμερουνέζων (0-1), που για κάποιους έδειξε ότι η Σελεσάο δεν είναι άτρωτη.

Από τη στιγμή που έγινε μηδενική ζημιά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για τον Τίτε και τους παίκτες του, ενώ αρκετοί βασικοί πήραν πολύτιμες ανάσες για να εμφανιστούν πιο φρέσκοι εδώ. Επιστρέφει άλλωστε ο Νέιμαρ, που έχασε τα δύο προηγούμενα παιχνίδια, με την απουσία του να φαίνεται στην έλλειψη φαντασίας και φυσικά στην τελική προσπάθεια. Ένα γκολ σε δύο ματς δεν αντιστοιχεί σε πρωτοπόρο.

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ντανίλο, ενώ τραυματίστηκαν και απουσιάζουν οι Τέλες και Γκαμπριέλ Ζεσούς, που δε θα αγωνιστούν άλλο στη διοργάνωση. Οριακά αν προλάβει ο Άλεξ Σάντρο.

Νότια Κορέα

South Korea logo

Η Νότια Κορέα εκμεταλλεύτηκε τη σχετική αδιαφορία της Πορτογαλίας και με ανατροπή πήρε σπουδαία νίκη με 2-1. Ο Γιουνγκ Κβον Κιμ ισοφάρισε το γκολ του Χόρτα στο 27′ και ο Χε Τσαν Χουάνγκ πέτυχε το χρυσό γκολ από ασίστ του Σον στο 90+1′.

Ο Πάουλο Μπέντο χαρακτήρισε ήδη επιτυχημένη την πορεία της ομάδας του στο Μουντιάλ του Κατάρ, οπότε εδώ θα παίξει για την απόλυτη έκπληξη. Οι απουσίες της Βραζιλίας δημιουργούν κάποια ευάλωτα σημεία, όμως οι Ασιάτες δεν κέρδισαν ούτε την Ουρουγουάη (0-0), ούτε την Γκάνα (2-3), που ήταν περισσότερο στα μέτρα τους.

Ο κεντρικός αμυντικός της Φενέρμπαχτσε και σκόρερ του πρώτου γκολ στο τελευταίο ματς, Κιμ, τραυματίστηκε αλλά επιπόλαια. Η συμμετοχή τους πάντως δε θεωρείται 100% βέβαιη.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Η Βραζιλία έχει προβλήματα κυρίως στα άκρα της άμυνας, ο Νέιμαρ προέρχεται από τραυματισμό και δεν είναι απόλυτα έτοιμος, ενώ ο Γκαμπριέλ Ζεσούς αποτελεί σημαντική απώλεια στο ροτέισον. Η Νότια Κορέα έκανε υπέρβαση με την πρόκριση στους «16», αλλά έχει τα τρεξίματα για να «πέσει» με αξιοπρέπεια. Είμαστε μεταξύ δύο σκορ, 2-0 ή 3-0, οπότε η επιλογή μας θα πάει στο σύνολο των «2-3 γκολ», που μας καλύπτει και σε δύο περιπτώσεις έκπληξης, όπου οι Κορεάτες σημειώνουν γκολ (2-1, 1-1).

bullet Πρόταση: 2-3 γκολ – 2,05

bullet Πρόταση: 3-0 ακριβές σκορ – 13,00

👉 Το HellasBet.com, το πιο «καθαρό» ελληνικό site με προγνωστικά στοιχήματος, χρειάζεται τη στήριξή σου. Δες πώς μπορείς να βοηθήσεις μέσω του Patreon, που στο επιτρέπει σε δύο πολύ απλά βήματα

Δείτε όλους τους αγώνες σήμερα στον δυναμικό πίνακα «Με Μια Ματιά», που ανανεώνεται καθημερινά με όλα τα ματς που βρίσκονται στο κουπόνι.

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα