Connect with us

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ

Ατλέτικο Μινέιρο – Παλμέιρας ανάλυση & στοίχημα 11/11/2018

Published

on

Προγνωστικά Βραζιλίας

Ο αγώνας Ατλέτικο Μινέιρο – Παλμέιρας διεξάγεται στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής του Μπραζιλέιρο (ΒΡΑ1).

– Στα 4/5 πιο πρόσφατα ματς πρωταθλήματος ανάμεσα στις δύο ομάδες, ανεξαρτήτως έδρας, σημειώθηκαν Under 2,5 γκολ.

– Η Ατλέτικο είναι αήττητη στα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της με την Παλμέιρας. Μετράει 6-2-0, ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

Novibet.gr – Εδώ παίζεις πάντα στην έδρα σου

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ (6η – 46β)

Σε κάθετη πτώση βρίσκεται η Ατλέτικο Μινέιρο. Όχι μόνο έχει χάσει κάθε ελπίδα για διεκδίκηση του τίτλου εδώ και καιρό, αλλά ρισκάρει και ως προς τη συμμετοχή της στο ερχόμενο Κόπα Λιμπερταδόρες.

Το αρνητικό σερί της έχει φτάσει τα 5 παιχνίδια, στα οποία μετράει 0-1-4. Προέρχεται από την 3η διαδοχική ήττα της, την εντός έδρας από τη Γκρέμιο με σκορ 0-1. Ήταν πίσω στο σκορ από το 3ο λεπτό, όμως σε κανένα σημείο δεν έδειξε ικανή να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Κόντρα στην Παλμέιρας θέλει να επιστρέψει στις νίκες, ώστε να μην υποχωρήσει κάτω από την πρώτη εξάδα που δίνει εισιτήριο για τα προκριματικά του Κόπα Λιμπερταδόρες.

Εντός έδρας μετράει 10-3-3 με γκολ 28-14. Στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της σημειώθηκε 0-1 γκολ.

Εκτός είναι ο τιμωρημένος Γκαλντεζάνι (Μ) και οι τραυματίες Ουίλσον (Τ), Μπλάνκο, Κάντιντο και Γουέλισον (Μ).

ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ (1η – 66β)

Σε πολύ καλύτερη κατάσταση βρίσκεται η Παλμέιρας. «Τρέχει» την κούρσα του πρωταθλήματος, όντας στο +5 από τη 2η Ιντερνασιονάλ. Το ζητούμενο είναι να συνεχίσει ανάλογα στις αγωνιστικές που απομένουν για να κατακτήσει τον εγχώριο τίτλο για 10η φορά στην ιστορία της.

Προέρχεται από την εντός έδρας νίκη επί της Σάντος με σκορ 3-2. Έπαιξε αρκετά με τη φωτιά, καθώς προηγήθηκε με 2-0, αλλά επέτρεψε την αντίπαλό της να ισοφαρίσει. Το γκολ της νίκης το σημείωσε στο 71’ ο Βίκτορ Λουίς. Στο Μπραζιλέιρο είναι αήττητη στα 17 τελευταία παιχνίδια της, στα οποία έχει αποτελέσματα 14-3-0. Σκοράρει σερί στα 11 πιο πρόσφατα του πρωταθλήματος, κάτι που θέλει να κάνει κι απόψε στο Μπέλο Οριζόντε, ώστε να βάλει τις βάσεις για νίκη.

Εκτός έδρας μετράει 6-7-3 με γκολ 19-11. Τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της ολοκληρώθηκαν με GG.

Τιμωρημένοι είναι οι Μπαρμπόσα, Μάικε (Α) και Ντουντού (Μ). Τραυματίες είναι οι Ρότσα (Α), Κένο και Γουίλιαν (Ε).

Stoiximan.gr – Μεγάλες αποδόσεις – Πλούσιο Live Streaming

NovibetΗ Ατλέτικο εντός έδρας είναι άκρως ανταγωνιστική, ωστόσο στα τελευταία παιχνίδια η εικόνα της είναι απογοητευτική. Η Παλμέιρας, από την άλλη, εκτός έδρας χάνει τη δυναμική της, όμως έχει τον τρόπο να παίρνει αυτό που θέλει και παίζει με τον αέρα της πρωτοπόρου. Θεωρούμε πως οι δύο ομάδες είναι ικανές να σκοράρουν και θα αρκεστούμε σε αυτό. Επιλογή μας είναι το GG σε απόδοση 1,92.Novibet

Standings provided by Sofascore LiveScore

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα