Connect with us

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ

Άρης – Παναθηναϊκός

Published

on

Σούπερ Λιγκ

Ο αγώνας Άρης – Παναθηναϊκός διεξάγεται στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Superleague (ΕΛΛ1).

– Στα 4/5 τελευταία ματς πρωταθλήματος ανάμεσα στις δύο ομάδες, ανεξαρτήτως έδρας, σημειώθηκαν Under 2,5 γκολ.

Το «διπλό» του Παναθηναϊκού προσφέρεται κατά μέσο όρο σε απόδοση 3,40. Αυτό μεταφράζεται σε 29% πιθανότητες νίκης, κάτι που το «τριφύλλι» επιβεβαιώνει με το παραπάνω. Κερδίζει το 70% των αγώνων του, όταν προσφέρεται σε αυτή την απόδοση.

Stoiximan Cash Out – Κλείσε τα στοιχήματά σου από όλες τις συσκευές!

ΑΡΗΣ (5ος – 18β)

ArisΤα πηγαίνει αρκετά καλά στην επιστροφή του στη Superleague. Στόχος του είναι να διεκδικήσει ένα από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια και για την ώρα βρίσκεται στο σωστό δρόμο. Είναι στην 5η θέση, στο -5 από τον 3ο Ολυμπιακό.

Προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη επί του ΟΦΗ με σκορ 1-2. Απίστευτο «διπλό» για τον Άρη, που μέχρι το 93’ ήταν πίσω στο σκορ με 1-0. Τότε, ανέλαβε δράση ο Γιουνές, που μέσα σε ένα λεπτό σκόραρε δύο φορές, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του. Ο Άρης θέλει να συνεχίσει την καλή παρουσία του στο πρωτάθλημα και κόντρα στον Παναθηναϊκό. Στόχος του είναι η νίκη, που θα τον φέρει πάνω από τους «πράσινους» στο βαθμολογικό πίνακα.

Εντός έδρας μετράει 3-0-2 με 7-3 γκολ. Τα 3/4 τελευταία παιχνίδια του ολοκληρώθηκαν με GG & Over 2,5 γκολ.

Τραυματίες είναι οι Σόουζα (Α), Κολάσο (Μ) και Διαμαντόπουλος (Ε).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (4ος – 18β)

Παναθηναϊκός αποδόσειςΗ πολύ καλή πορεία του στο πρωτάθλημα συνεχίζεται. Το «τριφύλλι» έχει βάλει στόχο να… σβήσει την ευρωπαϊκή ποινή του, κατακτώντας φέτος ένα από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Ο Παναθηναϊκός ανέβηκε το Γολγοθά με σχετική επιτυχία, παίρνοντας 2 βαθμούς στα ντέρμπι με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Η επανέναρξη του πρωταθλήματος τον βρήκε να κάνει πάρτι στο ΟΑΚΑ, όπου συνέτριψε τον Απόλλωνα Σμύρνης με 5-1. Στη Θεσσαλονίκη τον περιμένει αρκετά δύσκολο παιχνίδι. Στόχος της ομάδας του Γιώργου Δώνη είναι η 8η νίκη στη σεζόν.

Οι «πράσινοι» μακριά από το ΟΑΚΑ έχουν 2-2-1 με 6-5 γκολ. Στα 6/7 τελευταία παιχνίδια τους σημειώθηκαν Under 2,5 γκολ.

Τραυματίας είναι μόνο ο Άλτμαν (Μ).

Stoiximan Cash Out – Κλείσε τα στοιχήματά σου από όλες τις συσκευές!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΑΡΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

StoiximanΟι αποδόσεις αουτσάιντερ αδικούν τον Παναθηναϊκό. Μαχητική ομάδα ο Άρης, αλλά οι «πράσινοι» διψούν για διάκριση και το δείχνουν σε κάθε ευκαιρία. Επιλογή μας είναι το Χ ή 2 σε απόδοση 1,62 από το Stoiximan.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα