Connect with us

The Answer

Προγνωστικά Ευρωλίγκα – Παρασκευή 14/12/2018

Προγνωστικά Μπάσκετ από τις αναμετρήσεις της 12ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Published

on

Euroleague logoΜετά το Ολυμπιακός – Εφές, την Παρασκευή, συνεχίζονται οι ελληνοτουρκικές μάχες με την αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Νταρουσάφακα.

Βέβαια, παρακάτω θα δούμε ξεχωριστά τις στοιχηματικές προτάσεις του The Answer από τα άλλα δύο παιχνίδια της ημέρας για τη Euroleague 2018-2019.

Οι συγκεκριμένες προτάσεις περιλαμβάνονται και στην κατηγορία Προγνωστικά Μπάσκετ.

Novibet – Εδώ παίζεις πάντα στην έδρα σου

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ – ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ

Πριν από μία εβδομάδα, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχτηκε την Χίμκι δίχως τον Αλεξέι Σβεντ και κατάφερε να κάνει το καθήκον της, αφού πήρε τη νίκη με 72-65 κι ανέβηκε στο 5-6 στη Euroleague. Η ομάδα του coach Ράντονιτς συνεχίζει να εκμεταλλεύεται την έδρα της, έχει 4-3 εκεί έως τώρα, ωστόσο έχασε με σοβαρό τραυματισμό τον σημαντικό Μπούκερ (σέντερ). Σκοράρει και δέχεται περί τους 80 πόντους κατά μέσο όρο, ποντάρει στη δύναμη της έδρας της.

Όσο για τη Ζαλγκίρις; Κατάφερε να πάρει σημαντική νίκη επί του Ολυμπιακού (83-75) και βελτίωσε στο 5-6 το ρεκόρ της. Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έχει παρατάξει την ομάδα του δίχως τον Γιανκούνας (φόργουορντ) στα τελευταία ματς, ενώ πέρα από τον συγκεκριμένο τραυματισμό, προβλήματα αντιμετωπίζουν και οι Γουάιτ (φόργουορντ) και Γουόλτερς (γκαρντ). Εξαιρετικοί έως τώρα εκτός έδρας οι Λιθουανοί, έχουν πανηγυρίσει 3 φορές σε 4 εξόδους. Στη Μόσχα από την ΤΣΣΚΑ η μοναδική τους ήττα. Από στατιστικής πλευράς σημειώνεται πως σκοράρουν 83.3 πόντους και δέχονται 81.8 πόντους κατά μέσο όρο.

Η Μπάγερν έχει ανταποκριθεί ιδανικά στο Μόναχο έως τώρα και παρά την απουσία του Μπούκερ, μπορεί να επιβεβαιώσει τον άσο. Εξάλλου, τα προβλήματα που αντιμετώπισε -και αντιμετωπίζει- η Ζαλγκίρις είναι πιο σημαντικά.

bullet Πρόταση: 1 – 1,65 – Stoiximan

ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ – ΜΠΟΥΝΤΟΥΤΣΝΟΣΤ

Η Γκραν Κανάρια φαίνεται πως ξεπέρασε τις εκτός έδρας αδυναμίες της. Μετά το διπλό στην Πόλη επί της Νταρουσάφακα, επικράτησε της Αρμάνι στο Μιλάνο με 94-86 και βελτίωσε στο 4-7 το ρεκόρ της στη Euroleague. Τα παραπάνω αποτελέσματα οδήγησαν στη διοίκηση στην απόφαση να εμπιστευτούν το τιμόνι της ομάδας στον Βίκτορ Γκαρσία μέχρι το τέλος της σεζόν. Αγωνιστικά, σημειώνεται πως οι Νέλσον και Φίσερ παραμένουν εκτός. Στο 2-3 εντός έδρας η Γκραν Κανάρια, που σκοράρει 82 πόντους ανά παιχνίδι, αλλά την ίδια ώρα διαθέτει τη χειρότερη άμυνα της διοργάνωσης με 89.6 πόντους παθητικό κατά μέσο όρο.

Από νίκη έρχεται και η Μπούντουτσνοστ. Επικράτησε εντός έδρας της Μπαρτσελόνα με 67-64 κι έδειξε ξανά πως στο γήπεδο της θα κάνει ζημιές. Παραμένει, πάντως, αδύναμη μακριά από το «σπίτι» της, με απολογισμό 0-4 έως τώρα. Το βασικό της πρόβλημα είναι η επίθεση. Έχει τη χειρότερη επίδοση της διοργάνωσης με 71.1 πόντους ενεργητικό, ωστόσο παίρνει καλό βαθμό στην άμυνα με 81 πόντους παθητικό κατά μέσο όρο. Δεν προέκυψε κάποια απρόοπτη απουσία βάσει του επίσημου ρεπορτάζ.

Η Γκραν Κανάρια δεν θα χύσει την καρδάρα με το γάλα. Θα πάρει το ματς με τη Μπούντουτσνοστ και θα “πιστοποιήσει” τα διπλά σε Πόλη και Μιλάνο. Με την ψυχολογία που έχει μπορεί να είναι μπροστά από το πρώτο κιόλας ημίχρονο.

bullet Πρόταση: 1/1 – 1,62 – Stoiximan

Stoiximan.gr – Μεγάλες αποδόσεις – Πλούσιο Live Streaming

Standings provided by Sofascore LiveScore

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα