Connect with us

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ

Προγνωστικά Γαλλίας – Λιγκ 1 – Κυριακή 20/01/2019

Published

on

Γαλλία Λιγκ 1

Με 5 αγώνες ολοκληρώνεται η 21η αγωνιστική της Ligue 1 (ΓΑΛ1).

Ξεχωρίζει το ντέρμπι Σεντ Ετιέν – Λυών, το οποίο βρίσκεται μέσα στις επιλογές μας.

Stoiximan.gr – Μεγάλες αποδόσεις – Πλούσιο Live Streaming

Καέν – Μαρσέιγ

BetshopΆθλια είναι η κατάσταση στο εσωτερικό της Μαρσέιγ. Ο Ρούντι Γκαρσία «κάθεται» πάνω στην παχιά ρήτρα του και δεν έχει το στοιχειώδη αυτοσεβασμό να παραιτηθεί. Η διοίκηση των Μασσαλών δεν μπαίνει στον κόπο να τον πληρώσει αδρά κι έτσι η ομάδα έχει υποχωρήσει στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα, αγνοώντας τη νίκη εδώ και 9 ματς (0-3-6). Η Καέν δε βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση, όμως δικαιολογημένα είναι στη 16η θέση, καθώς πρόκειται για ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων. Θα το παλέψει κόντρα στη Μαρσέιγ, η οποία δεν αποκλείεται να πετάξει εκ νέου βαθμούς. Ένα γκολ μπορεί να το βρει, αλλά η άμυνά της δεν εμπνέει εμπιστοσύνη για να το συνδέσει με «τρίποντο».

Πάμε με το GG σε απόδοση 1,86.

bullet Πρόταση: G/G – 1,86 – Betshop


Μπορντό – Ντιζόν

InterwettenΣυμπαθητική προσπάθεια καταβάλει τη νέα χρονιά η Μπορντό. Επέστρεψε, μάλιστα, στις νίκες κόντρα στην Ανζέ την περασμένη αγωνιστική, επικρατώντας εκτός έδρας με 2-1. Έχει ρόστερ ικανό να την ανεβάσει και περιμένουμε το θετικό αποτέλεσμα της 20ής «στροφής» να της έδωσε και ψυχολογία. Η Ντιζόν είναι ομάδα υποδεέστερη που παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία. Έχει ανασταλτικά προβλήματα, ενώ μακριά από την έδρα της χάνει τη δυναμική της. Με αυτά τα δεδομένα προβλέπουμε να φεύγει με άδεια χέρια από το Μπορντό.

Προτείνουμε τον 1 σε απόδοση 1,75.

bullet Πρόταση: 1 – 1,75 – Interwetten


Σεντ Ετιέν – Λυών

NovibetΣπουδαίο παιχνίδι στο Ζοφρουά Γκισάρ. Μεγάλο ντέρμπι, με τη Σεντ Ετιέν να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και να θέλει να αυξήσει τη διαφορά της από την 4η Λυών. Η γηπεδούχος είναι αήττητη στα 5 τελευταία παιχνίδια της, στα οποία μετράει 4-1-0. Μέσα στο 2019 έχει πετύχει 3 σερί νίκες και θέλει να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία της στο κατάμεστο γήπεδό της. Η Λυών δεν έχει ξεκινήσει τη χρονιά όπως θα ήθελε. Αποκλείστηκε με εντός έδρας ήττα (1-2) από το Στρασβούργο από το Λιγκ Καπ, ενώ στο πρωτάθλημα έχει φέρει δύο κολλητά Χ. Η ομάδα του Ζενεσιό χρειάζεται «ηλεκτροσόκ», το οποίο όμως δεν περιμένουμε να πιάσει απόψε σε μια δύσκολη και αφιλόξενη έδρα.

Ποντάρισμα με ρίσκο στον 1 του 3,40.

bullet Πρόταση: 1 – 3,40 – Novibet

Δίνουμε το 100% στους παίκτες μας!

Standings provided by Sofascore LiveScore

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα