Connect with us

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ

Προγνωστικά Ιταλίας – Serie A – Κυριακή 17/03/2019

Published

on

Προγνωστικά Ιταλίας

Με 6 αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 28η αγωνιστική της Serie A (ΙΤΑ1).

Το μεγάλο ντέρμπι Μίλαν – Ίντερ αναλύεται ξεχωριστά. Ακολουθεί ανάλυση και προγνωστικά για τα 3 από τα υπόλοιπα 5 ματς της ημέρας.

Novibet – Ενισχυμένες αποδόσεις κάθε μέρα!

Αταλάντα – Κιέβο

BetshopΒρίσκει και πάλι ρυθμό η Αταλάντα, που έρχεται από δύο σπουδαίες νίκες στο πρωτάθλημα. Την εντός έδρας επί της Φιορεντίνα με 3-1 και την εκτός έδρας της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στη Σαμπντόρια με 2-1. Έχει βάλει πλώρη για το Europa League, ενώ είναι ζωντανή στο όνειρο του Champions League. Τα 5/6 τελευταία παιχνίδια της ολοκληρώθηκαν με GG & Over 2,5 γκολ. Χωρίς προβλήματα υποδέχεται την Κιέβο.

Καταστρώνουν πλάνο για την επιστροφή της ομάδας στην κορυφαία κατηγορία, μιας και δε δείχνει ικανή η Κιέβο να παραμείνει στη Serie A. Μέσα στο 2019 δεν έχει πάρει νίκη, μετρώντας επί μέρους 0-2-6. Στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της δεν έχει καν σκοράρει, κάτι που κατάφερε την περασμένη αγωνιστική, στην εντός έδρας ήττα από τη Μίλαν με 1-2. Απόντες οι Σελότο και Τόμοβιτς (Α).

Νίκη των Μπεργκαμάσκι βλέπουμε και μάλιστα με σχετική άνεση. Πάμε με το να σκοράρει η Αταλάντα και στα 2 ημίχρονα σε απόδοση 1,85.

bullet Πρόταση: Αταλάντα να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα – 1,85 – Betshop

Σούπερ αποδόσεις στη Betshop.gr


Έμπολι – Φροζινόνε

Stoiximan«Εξάποντο» για την Έμπολι, που θέλει να επιστρέψει στις νίκες (0-1-2) και να χτίσει διαφορά από τη 19η αντίπαλό της. Την πληγώνει βαθμολογικά η κακή ανασταλτική λειτουργία της, παρότι έχει αρχίσει να σκοράρει. Στα 4 πιο πρόσφατα ματς της σημειώθηκαν Over 2,5 γκολ, με τους σημερινούς γηπεδούχους να σκοράρουν στα 3 εξ αυτών. Πάντα εκτός ο Πολβάνι (Α), ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Αντονέλι (Α) και Λα Γκούμινα (Ε).

Δύσκολα τα πράγματα και για τη Φροζινόνε, η οποία παλεύει να σώσει τη χρονιά παραμένοντας στην κορυφαία κατηγορία. Εδώ και 4 αγωνιστικές μετράει 0-1-3, με τα 3 από αυτά τα ματς να ολοκληρώνονται με Over 2,5 γκολ. Την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκε εντός έδρας από την Τορίνο με σκορ 1-2. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Γκιγλιόνε και Βιβιάνι (Μ).

Αμφίρροπη η αναμέτρηση του Κάρλο Καστελάνι με εξαιρετικά μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Δίνουμε το προβάδισμα για νίκη στη γηπεδούχο και θα πάμε με τον «1» στο οριακά αποδεκτό 1,80.

bullet Πρόταση: 1 – 1,80 – Stoiximan

Stoiximan Cash Out – Κλείσε τα στοιχήματά σου από όλες τις συσκευές!


Λάτσιο – Πάρμα

StoiximanΔεν είναι στα καλύτερά της η Λάτσιο, που πασχίζει να πάρει ένα από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Στα 6 τελευταία παιχνίδια της έχει αποτελέσματα 1-2-3, όντας αήττητη εδώ και 3 ματς (1-2-0). Στο πιο πρόσφατο ήρθε ισόπαλη (1-1) με τη Φιορεντίνα εκτός έδρας. Στα 4/5 τελευταία ματς της σημειώθηκαν 2-3 γκολ. Τιμωρημένος είναι ο Ιμόμπιλε (Ε).

Οδεύει προς μια άνετη παραμονή στην κατηγορία η Πάρμα, που τρέχει ένα μίνι αήττητο σερί (1-1-0). Την περασμένη αγωνιστική επέστρεψε στις νίκες μετά από αρνητικό σερί 6 αγώνων (0-2-4), επικρατώντας εντός έδρας της Τζένοα με 1-0. Στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της σημειώθηκαν Over 2,5 γκολ. Πάντα εκτός ο Γκράσι (Μ).

Δεν περιμένουμε να πάρει τόσο εύκολα τη νίκη η Λάτσιο ή τουλάχιστον όχι από νωρίς. Βρίσκουμε υπεραξία στο 2,50 της ισοπαλίας στο ημίχρονο.

bullet Πρόταση: Χ στο ημίχρονο – 2,50 – Stoiximan

Σούπερ αποδόσεις στη Betshop.gr

Standings provided by Sofascore LiveScore

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα