Connect with us

Bet of the Day

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπαρτσελόνα

Published

on

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπαρτσελόνα

Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ

Ο αγώνας Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπαρτσελόνα διεξάγεται στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Champions League (CHL).

– Ο επαναληπτικός είναι προγραμματισμένος για τις 16/4. Ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.
– Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στους «4» μια εκ των Λίβερπουλ και Πόρτο.
– Αυτή είναι η 12η αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες, σε επίσημο ματς της UEFA. Η Μπαρτσελόνα μετράει 4-4-3 με 20-15 γκολ.
– Στο Ολντ Τράφορντ, βέβαια, η Γιουνάιτεντ είναι αήττητη με αποτελέσματα 2-2-0.
– Στα τελευταία παιχνίδια της ενάντια σε ισπανικές ομάδες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετράει συνολικά 2-6-7 και στα πιο πρόσφατα εντός 1-4-3.
– Σε 14 νοκ άουτ φάσεις απέναντι σε ομάδες από την Ισπανία οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν 6 προκρίσεις.
– Η Μπαρτσελόνα στα πιο πρόσφατα ματς της απέναντι σε συλλόγους από την Αγγλία έχει αποτελέσματα 9-3-1.
– Στα 6 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια τους σε νοκ άουτ φάση οι «μπλαουγκράνα» μετράνε 0-2-4.
– Κόντρα σε αγγλικές ομάδες η Μπαρτσελόνα έχει πανηγυρίσει 14 προκρίσεις σε 24 νοκ άουτ καταστάσεις.

Ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσφέρεται κατά μέσο όρο σε απόδοση 3,80, που μεταφράζεται σε 26% πιθανότητες νίκης. Ωστόσο, η ομάδα του Σόλσκιερ κερδίζει το 58% των αγώνων της όταν προσφέρεται σε αυτή την απόδοση.

Novibet – Άμεση εξαργύρωση κερδών, με ένα κλικ!

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ

Manchester Utd

Τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα ακολουθούσε την 6η Μαρτίου. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε χάσει στο Ολντ Τράφορντ με 0-2 από την Παρί και ταξίδεψε στη Γαλλία με πολλές και σημαντικές απουσίες. Παρόλα αυτά, κατάφερε να κάνει την ανατροπή και με το υπέρ της 3-1 πήρε μια σπουδαία πρόκριση.

Αρκετά δύσκολο το έργο της και σε αυτή τη φάση. Είναι το αουτσάιντερ κόντρα στην Μπαρτσελόνα, αλλά έχει αποδειχτεί σκληρή. Στόχος της είναι να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης μέχρι το φινάλε. Μπορεί να φανεί ανταγωνιστική μεσοεπιθετικά, έχοντας πολύ καλή γραμμή στο συγκεκριμένο κομμάτι. Ωστόσο, έχει προβλήματα ανασταλτικά, τα οποία η αντίπαλός της δε θα συγχωρέσει.

Στα 4 τελευταία παιχνίδια της μετράει μόλις μια νίκη (1-0-3). Δέχεται γκολ εδώ και 7 σερί ματς κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να επιλύσει άμεσα. Τα 6 από αυτά ολοκληρώθηκαν με GG & Over 2,5 γκολ. Αυτό επιβεβαιώθηκε και στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της, την εκτός έδρας ήττα (1-2) από τη Γουλβς.

diloseis«Κάθε ματς έχει τη δική του σπουδαιότητα. Σαφώς όταν αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα χρειάζεται να ανεβάσεις την απόδοσή σου. Πρέπει να πιάσουμε τα υψηλότερα στάνταρ της απόδοσής μας. Η κλήρωση μας έφερε χαμόγελα, καθώς μας περιμένει ένα πολύ απαιτητικό challenge», δήλωσε ο Σόλσκιερ.

Τραυματίες είναι οι Μπαϊγί, Βαλέντσια, Νταρμιάν (Α) και Σάντσες (Ε). Αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Ερέρα, Μάτιτς (Μ) και Ράσφορντ (Ε).

Stoiximan Cash Out – Κλείσε τα στοιχήματά σου από όλες τις συσκευές!

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα

Στους «16» κλήθηκε να αντιμετωπίσει τη Λυών. Το 0-0 της Γαλλίας άφησε ανοικτούς λογαριασμούς, ωστόσο τα πάντα ξεκαθάρισαν στο Καμπ Νου. Εκεί, η Μπαρτσελόνα κυριάρχησε και συντρίβοντας με 5-1 την αντίπαλό της πέρασε στην επόμενη φάση.

Ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει τώρα, στην προημιτελική φάση. Της δίνει πλεονέκτημα το γεγονός ότι είναι άνετη στη La Liga κι έχει το περιθώριο να ασχοληθεί μόνο με αυτά τα ματς. Αυτό και η δεδομένη ποιότητά της την καθιστούν φαβορί. Περιμένουμε να κάνει παιχνίδι στο Μάντσεστερ, έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων και την κατοχή της μπάλας. Στόχος της είναι πάντα η νίκη.

Δίχως να υπολογίζεται το Κύπελλο Καταλονίας, η Μπαρτσελόνα τρέχει αήττητο σερί 16 αγώνων, στους οποίους μετράει 11-5-0. Το Σάββατο, παίζοντας… σβηστά, επικράτησε εντός έδρας της Ατλέτικο Μαδρίτης, ξέφυγε στο +11 από τους «ροχιμπλάνκος» στη La Liga κι επί της ουσίας… κατέκτησε ακόμα ένα πρωτάθλημα. Τα 4/6 τελευταία παιχνίδια της ολοκληρώθηκαν με GG & Over 3,5 γκολ.

diloseisΟ Ερνέστο Βαλβέρδε ανέφερε ενόψει του μεγάλου αγώνα τα εξής: «Θέλουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Για να το κάνουμε χρειάζεται καλή απόδοση και σωστές αποφάσεις. Είμαστε αισιόδοξοι, έχουμε αντιδράσει καλά σε δύσκολες καταστάσεις που αντιμετωπίσαμε μέσα στη σεζόν».

Τραυματίες οι Σίλεσεν (Τ), Φερμάλεν (Α) και Ραφίνια (Μ), ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ντεμπελέ (Ε).

Στοίχημα στο Μαν. Γιουνάιτεντ – Μπαρτσελόνα

BetshopΗ Μπαρτσελόνα δεν ανεβάζει εύκολα στροφές φέτος. Παίζει σε χαμηλές ταχύτητες, αλλά παρά το γεγονός αυτό παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει. Απόψε περιμένουμε ότι θα ανεβάσει την απόδοσή της και θα κάνει το πρώτο βήμα για πρόκριση. Επιλογή μας είναι το «2» σε απόδοση 2,02 από τη Betshop.

Σούπερ αποδόσεις στη Betshop.gr

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα