Connect with us

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ

ΤΣΣΚΑ – Μπασκόνια

Προγνωστικά Μπάσκετ από την αναμέτρηση των play-offs της Euroleague, ΤΣΣΚΑ – Μπασκόνια.

Published

on

Prognostika mpasket

Euroleague logoΟ αγώνας ΤΣΣΚΑ – Μπασκόνια διεξάγεται στο πλαίσιο των play-offs της Euroleague 2018-2019 (EL). Η πρότασή μας περιλαμβάνεται στα προγνωστικά μπάσκετ.

– Game 1
– Στο 27-8 υπέρ της ΤΣΣΚΑ η μεταξύ τους παράδοση. Στο 16-1 το σκορ στη Μόσχα, το μοναδικό διπλό το 2002!
– Ο Κόρι Χίγκινς έχει σερί 31/31 βολές, ενώ στα τελευταία 8 ματς έχει πετύχει τουλάχιστον 1 τρίποντο.
– Πολύ φορμαρισμένος ο Σιλντς της Μπασκόνια. Είχε διψήφιο αριθμό πόντων στα 10 τελευταία ματς, ενώ στα 8 πιο πρόσφατα μέτρησε τουλάχιστον 1 τρίποντο.
– Τουλάχιστον 1 εύστοχο τρίποντο είχε και ο Βιλντόζα στα 7 τελευταία παιχνίδια.

Δίνουμε το 100% στους παίκτες μας!

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ (24-6)

CSKAΓι’ ακόμα μία χρονιά, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έκανε… περίπατο στην κανονική περίοδο της EuroLeague. Η αλήθεια είναι πως φέτος έδωσε παραπάνω δικαιώματα, κυρίως λόγω της κακής της άμυνας, αλλά με 24 νίκες και μόλις 6 ήττες, κατάφερε σχετικά εύκολα να πάρει το πλεονέκτημα έδρας ενόψει των playoffs. Βέβαια, η χρονιά θα είναι αποτυχημένη αν δεν φτάσει στην κορυφή, εκεί όπου έχει να βρεθεί από το 2016. Ο coach Ιτούδης παίζει και για την θέση του, ωστόσο βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα απουσιών ενόψει της σειράς με τη Μπασκόνια. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει 13 νίκες σε 15 εντός έδρας αναμετρήσεις έως τώρα, διαθέτει μία από τις καλύτερες επιθέσεις της διοργάνωσης με 86.8 πόντους ενεργητικό κατά μέσο όρο, αλλά την ίδια ώρα δέχεται κάτι παραπάνω από 80 πόντους ανά παιχνίδι.

ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ (15-15)

Baskonia logoΞεκίνησε τη χρονιά με όνειρα, σύντομα, όμως, βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο. Η Μπασκόνια -που φέτος θα φιλοξενήσει το Final 4 της EuroLeague- κατάφερε να… σωθεί και να βρεθεί στα playoffs, αλλά το έργο της αναμένεται εξαιρετικά δύσκολο απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Πάντως, η κατάσταση έχει βελτιωθεί από την ημέρα που ανέλαβε την ομάδα ο Βέλιμιρ Πέράσοβιτς και οι Βάσκοι πήραν σημαντικές νίκες παρά τις πολλές απουσίες που τους ταλαιπώρησαν. Τζάνινγκ και Γκρέιντζερ είναι πλέον τα μεγαλύτερα προβλήματα απουσιών, ωστόσο γύρισε ο Γκαρίνο που θα δώσει λύσεις, ενώ πολύ σημαντική κρίνεται και η επιστροφή του Σενγκέλια. Εκτός έδρας, η Μπασκόνια έχει πανηγυρίσει μόλις 4 φορές σε 15 αγώνες, με τη στατιστική της να γράφει πως σκοράρει 81.9 πόντους ανά παιχνίδι και δέχεται 79.6 πόντους κατά μέσο όρο.

Stoiximan.gr – Μεγάλες αποδόσεις – Πλούσιο Live Streaming

Στοίχημα στο ΤΣΣΚΑ – Μπασκόνια

StoiximanΈχει δώσει δικαιώματα φέτος η ΤΣΣΚΑ και στη Μπασκόνια υπάρχει μεγάλη δίψα. Καλύτερα να μην μπλέξουμε με τα σημεία νίκης και να μείνουμε στο under 164,5. Σημείο που επιβεβαιώθηκε και στα δύο φετινά μεταξύ τους ματς, πληρώνει 1,93 και μπορεί να βγει αν ρίξουν τον ρυθμό οι Βάσκοι. – Stoiximan.

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα