Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

Προγνωστικά μπάσκετ σήμερα (22/11) με BCL και Eurocup

Published

on

Αυτά είναι τα προγνωστικά μπάσκετ του The Answer. Οι παρακάτω αγώνες διεξάγονται την Τετάρτη (22/11).

ΑΡΗΣ – ΟΥΛΜ

Στο πλαίσιο του Β Ομίλου του Eurocup, ο Άρης υποδέχεται την Ουλμ. Στο 3-4 οι γηπεδούχοι, στο 5-2 η γερμανική ομάδα. Οι φιλοξενούμενοι θα μπουν στο γήπεδο με την “ταμπέλα” του φαβορί, ωστόσο δεν τρομάζουν ως μέγεθος, ειδικά μέσα στο Αλεξάνδρεια που αναμένεται για ακόμα ένα παιχνίδι κατάμεστο. Ο Άρης δεν θα έχει τον Σανόγκο (φόργουορντ), επιστρέφει όμως ο Μπλούμπεργκς (φόργουορντ), ο οποίος αναμένεται να δώσει πολλές λύσεις στο επιθετικό κομμάτι.

Γενικότερα θεωρούμε πως οι αποδόσεις αδικούν τους γηπεδούχους, οι οποίοι θυμίζουμε πως διαθέτουν μια από τις καλύτερες άμυνες της διοργανώσεις, συνεπώς έχοντας και το χάντικαπ υπέρ μας, μπορούμε να τους δείξουμε εμπιστοσύνη και να ποντάρουμε στον άσο. Σημειώστε πως ο Άρης φέτος δέχεται μόλις 70 πόντους ανά ματς στο Eurocup.

Πρόταση: 1 (+2,5) – 1.93

ΑΕΚ – ΚΙΝΓΚ ΣΖΕΤΣΙΝ

Επόμενη στάση στο Basketball Champions League και πιο συγκεκριμένα στον τέταρτο όμιλο της διοργάνωσης. Η ΑΕΚ έχει κάνει το απόλυτο μέχρι σήμερα (3-0) και προφανώς είναι το φαβορί απέναντι στην Κινγκ. Στο 1-2 η ομάδα από την Πολωνία, έχουμε σημειώσει ξανά πως δεν αποτελεί αμελητέα ποσότητα, ωστόσο υπάρχει ποιοτική διαφορά.

Η ΑΕΚ είναι σε εξαιρετική κατάσταση, δείχνει να έχει βρει και χημεία -που ήταν το ζητούμενο στην αρχή της χρονιάς- ενώ έρχεται και από θαυμάσια εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό (ήττα με 85-86). Τι θα ποντάρουμε; Περιμένουμε την ΑΕΚ με το πόδι στο γκάζι από την αρχή, για αυτό και θα ποντάρουμε στον άσο σε συνδυασμό με το χαμηλό over για ένα combo bet κοντά στο 1.70, όπως θα δείτε και στη συνέχεια.

Πρόταση: 1 & Over 156,5 (1.70)

Γίνε μέλος στο HellasBet Club!

Απόκτησε πρόσβαση σε live προγνωστικά ΑΙ, προβλέψεις εκτός κουπονιού και τα καλύτερα ακριβή σκορ ως μέλος του HB Club!

Σημείωση: Όλες οι αποδόσεις ήταν σωστές την ώρα δημοσίευσης των προτάσεων.

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα