Connect with us

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν προγνωστικά 01/05/2018

Published

on

προγνωστικά ποδοσφαίρου

Επαναληπτικός ημιτελικός του Champions League (CHL). Σε περίπτωση νέου 1-2 ακολουθεί παράταση κι εφόσον χρειαστεί πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στον τελικό μία εκ των Λίβερπουλ και Ρόμα.

Πρώτος αγώνας: Μπάγερν – Ρεάλ Μαδρίτης 1-2

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στα ημιτελικά του Champions League τις σεζόν 2011/12 και 2013/14. Στην πρώτη περίπτωση η Μπάγερν πήρε την πρόκριση στα πέναλτι μετά από επανάληψη του 2-1 στα δύο παιχνίδια. Το 2014 η Ρεάλ προκρίθηκε στον τελικό με συνολικό σκορ 5-0. Το πιο πρόσφατο «ραντεβού» τους ήταν στους «8» της περσινής διοργάνωσης. Η Ρεάλ κέρδισε εκτός έδρας (1-2), κάτι που έκανε και η Μπάγερν στη Μαδρίτη. Η πρόκριση κρίθηκε στην παράταση, όπου η «Βασίλισσα» επικράτησε με 3-2.

Novibet.gr – Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Κορυφαία Ειδικά Στοιχήματα

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (ΙΣΠ)

Ξεκίνησε νωθρά στο πρώτο παιχνίδι στο Μόναχο. Χρειάστηκε γύρω στα 30 λεπτά και να μείνει πίσω στο σκορ για να αφυπνιστεί και να ισορροπήσει στον αγωνιστικό χώρο. Στο 28’ βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο και από εκείνο το σημείο άρχισε να «μιλάει» η ψυχή της «Βασίλισσας». Αρχικά ισοφάρισε με τον Μαρσέλο στο 44ο λεπτό, ενώ το τελικό σκορ το διαμόρφωσε ο Μάρκο Ασένσιο στο 57’. Από τότε έπαιξε πιο συντηρητικά με στόχο να διατηρήσει το προβάδισμά της, κάτι που πέτυχε με σχετική ευκολία.

Το 1-2 του Μονάχου είναι αποτέλεσμα που της δίνει τον πρώτο λόγο για πρόκριση στον τελικό του Champions League. Παίζει για τρία αποτελέσματα, αφού ακόμα και αν ηττηθεί με 0-1 είναι αυτή που θα πανηγυρίσει. Περιμένουμε από την ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν να κρατήσει τη μπάλα, να ελέγξει το ρυθμό του αγώνα και παράλληλα να μην επιτρέψει στους Βαυαρούς να γίνουν απειλητικοί. Με 1-2 υπέρ της Ρεάλ είχε ολοκληρωθεί και ο περσινός πρώτος ημιτελικός ανάμεσα στις δύο ομάδες στο Μόναχο.

Δίνει το «παρών» στην ημιτελική φάση του Champions League για 29η φορά στην ιστορία της. Από αυτές στις 15 περιπτώσεις προκρίθηκε στον τελικό, ενώ στις 12 κατέκτησε το τρόπαιο. Φέτος θέλει να στεφθεί Πρωταθλήτρια Ευρώπης για 3η σερί φορά, 13η συνολικά και 4η στα 5 τελευταία χρόνια. Μετράει 34-5-2 στα τελευταία εντός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια της. Κόντρα σε γερμανικές ομάδες στη Μαδρίτη έχει αποτελέσματα 25-5-3. Έχει αποκλειστεί σε μόλις 1/33 νοκ άουτ φάσεις ευρωπαϊκών διοργανώσεων, στις οποίες έχει κερδίσει στο πρώτο ματς εκτός έδρας.

«Είναι ημιτελικός. Ξέρουμε πόσο σημαντικό παιχνίδι είναι. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, πρέπει να ήμαστε συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί μέσα στο γήπεδο. Δεν πρέπει να αλλάξουμε πολλά πράγματα, είμαστε στα ημιτελικά και πρέπει να παίξουμε όπως στο πρώτο παιχνίδι», ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου ο Ζινεντίν Ζιντάν. Όσον αφορά το μέλλον του στη Μαδρίτη δήλωσε: «Είναι κάτι που δεν εξαρτάται από το αν κατακτήσουμε το Champions League. Θέλω να συνεχίσω σε αυτόν τον σύλλογο. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι τι κάνουμε τώρα και το παιχνίδι που έχουμε αύριο με την Μπάγερν. Για τα υπόλοιπα δεν μπορούμε να πούμε κάτι».

Η τετράδα έχει εξασφαλιστεί εδώ και αρκετό καιρό για τη Ρεάλ Μαδρίτης, που έχει ρίξει όλο το βάρος στο Champions League. Προέρχεται από την εντός έδρας νίκη επί της Λεγκανές με σκορ 2-1, συμπληρώνοντας τα 4 ματς χωρίς ήττα (3-1-0). Τα 6 τελευταία παιχνίδια της ολοκληρώθηκαν με GG, με τα 4 από αυτά να συνδυάζονται με over 2,5 γκολ.

Τραυματίες είναι οι Καρβαχάλ και Νάτσο (Α).

ΜΠΑΓΕΡΝ (ΓΕΡ)

Μπήκε πολύ δυνατά στο πρώτο παιχνίδι, όπου θα μπορούσε να έχει πάρει προβάδισμα ακόμα και δύο τερμάτων. Προηγήθηκε με τον Κίμιχ στο 28ο λεπτό, τέρμα με το οποίο «κεφαλαιοποίησε» την μέχρι τότε κυριαρχία της. Ωστόσο, τα πάντα άλλαξαν στη συνέχεια με τη Ρεάλ Μαδρίτης να παίρνει τα ηνία στο ματς και να πετυχαίνει την ανατροπή. Από το 60ο λεπτό και με το σκορ στο 1-2, η Μπάγερν είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν μπορούσε να βρει τους χώρους για να «ανοίξει» την άμυνα των «μερένχες».

Ταξίδεψε στη Μαδρίτη με οδηγό την περσινή εμφάνιση της στο Μπερναμπέου. Στον επαναληπτικό προημιτελικό της ήττας (1-2) του Μονάχου είχε ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα, αλλά «λυγίσει» στην παράταση. Τώρα, είναι υποχρεωμένη να πάρει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να πιέσει για να απειλήσει τους Μαδριλένους. Ακόμα και η νίκη με σκορ 0-1 δεν προκρίνεται λόγω του κανονισμού των εκτός έδρας γκολ. Συνεπώς χρειάζεται το λιγότερο δύο δικά της γκολ.

Θέλει να προκριθεί στον τελικό του Champions League για 11η φορά στην ιστορία της και να κατακτήσει το τρόπαιο για 6η. Στους 3 τελευταίους ημιτελικούς που συμμετείχε αποκλείστηκε από ισπανικές ομάδες. Συγκεκριμένα, έμεινε εκτός από τις Ρεάλ (2013/14), Μπαρτσελόνα (2014/15) και Ατλέτικο Μαδρίτης (2015/16). Έχει τεθεί αντιμέτωπη με ισπανικές ομάδες σε νοκ άουτ φάση 20 φορές και πήρε την πρόκριση στις μισές. Επί ισπανικού εδάφους έχει αποτελέσματα 7-5-15. Μόλις δύο φορές έχει ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση (ήττα στο πρώτο εντός έδρας ματς), σε νοκ άουτ ευρωπαϊκή φάση.

«Όλοι οι προπονητές έχουν ένα αγωνιστικό πλάνο πριν από τόσο μεγάλα παιχνίδια. Πάντα προσεγγίζω αυτά τα ματς με ένα συγκεκριμένο τρόπο. Αυτό δε θα αλλάξει, έτσι δουλεύω. Θα πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι. Έχουμε πετύχει πολλά γκολ φέτος. Είναι ένα κυρίαρχο στοιχείο μας και θα πρέπει να βγει στον επαναληπτικό», δήλωσε ο Γιουπ Χάινκες.

Με αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα της, η Μπάγερν επιβλήθηκε εντός έδρας της Άιντραχτ Φρανκφούρτης με σκορ 4-1 και βρέθηκε στο… +24 από τη 2η Σάλκε. Στα 12/13 τελευταία επίσημα παιχνίδια της σημειώθηκαν over 2,5 γκολ.

Τραυματίες είναι οι Μπόατενγκ (Α), Βιντάλ, Κομάν και Ρόμπεν (Μ).

Stoiximan.gr – Κορυφαίες αποδόσεις – Πλούσιο Live Streaming

ΕΚΤΙΜΗΣΗ / ΣΤΟΙΧΗΜΑ – Η Ρεάλ έχει το προβάδισμα χάρη στη νίκη που πέτυχε στο Μόναχο. Έτσι, η ομάδα που έχει το άγχος και είναι υποχρεωμένη να επιτεθεί και να ρισκάρει είναι η Μπάγερν. Οι «μερένχες» όμως διαθέτουν την απαραίτητη ποιότητα για να εκμεταλλευτούν τα κενά στην άμυνα των Βαυαρών και να πάρουν το εισιτήριο για το Κίεβο, πετυχαίνοντας ακόμα μια νίκη. Συν τοις άλλοις, η φιλοξενούμενη έχει σημαντικές απουσίες. Η πρότασή μας είναι ο 1 σε απόδοση 2,25. – Novibet.gr
Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα