Connect with us

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι

Published

on

Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ

Ο αγώνας Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι διεξάγεται στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Λιγκ Καπ Αγγλίας (ΑΓΛΚ).

  • Old Trafford, Μάντσεστερ
  • Σε περίπτωση ισοπαλίας υπάρχει παράταση (σε αντίθεση με ό,τι ίσχυε μέχρι τα προημιτελικά), ενώ αν δεν υπάρξει ούτε εκεί νικητής, τότε ακολουθεί η διαδικασία των πέναλτι.
  • Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στον τελικό την Τότεναμ.
  • Στις 12/12 για την Πρέμιερ λιγκ: Μαν. Γιουν. – Μαν. Σίτι 0-0
  • Στα 6 από τα 9 τελευταία μεταξύ τους ματς κέρδισε η εκάστοτε φιλοξενούμενη, δύο φορές η γηπεδούχος, ενώ ένα έληξε ισόπαλο.
  • Η νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παίζεται στο 3,60 στη bet365, που αντιστοιχεί σε 28% πιθανότητες νίκης. Ωστόσο, η γηπεδούχος κερδίζει το 53% των αγώνων της όταν προσφέρεται σε αυτή την απόδοση!

Οι Νόμιμες Στοιχηματικές του 2021

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ

Manchester Utd

Θα είναι η χρονιά της; Ξεκίνησε νωθρά στο πρωτάθλημα, αποκλείστηκε και στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο Σόλσκιερ έφτασε μέχρι την πόρτα της εξόδου, αλλά… Τεράστιο αλλά. Μέσα σε διάστημα λίγων εβδομάδων και με μεθοδικότητα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάπιε τη μία θέση μετά την άλλη και μπήκε στη διεκδίκηση του τίτλου. Είναι πλέον ισόβαθμη με τη Λίβερπουλ και με αγώνα λιγότερο. Την Πρωτοχρονιά κέρδισε δύσκολα την Άστον Βίλα (2-1).

Μεταφέρεται στο Λιγκ Καπ, όπου επίσης έχει φτάσει σε ικανοποιητικό στάδιο. Νοκ άουτ με τη συμπολίτισσα Σίτι στα ημιτελικά, δεν το λες ευνοϊκό σενάριο, αλλά τουλάχιστον δίνει τον αγώνα στην έδρα της. Το καλό για τους Κόκκινους Διαβόλους είναι ότι κερδίζουν κάποια παιχνίδια χωρίς να παίξουν καλά. Κόντρα στους Πολίτες βέβαια, είναι κάτι σχεδόν απαραίτητο. Πρέπει να παρουσιάσουν το καλό πρόσωπό τους αν θέλουν να πάρουν την πρόκριση.

Επιστρέφει ο Λίντελοφ και ίσως πάρει χρόνο συμμετοχής. Μοναδικός απών είναι ο Καβάνι (Ε).

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι

Η αναβολή του αγώνα με την Έβερτον επέτρεψε στους παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι να ξεκουραστούν για μια ολόκληρη εβδομάδα. Κάποιοι βέβαια νόσησαν με τον Covid-19, κυρίως λόγω των ταξιδιών που πραγματοποίησαν και του… ποδοσφαιρικού lifestyle. Πέντε παίκτες της Σίτι είχαν συμπτώματα και βρέθηκαν θετικοί, κάνοντας δύσκολη την προετοιμασία του Γκουαρδιόλα, όμως η νίκη ήρθε σχετικά εύκολα κόντρα στην Τσέλσι (1-3) στο παιχνίδι του Λονδίνου.

Η βαθμολογική αναρρίχηση είναι πλέον μεγάλη και η 5η θέση μοιάζει προσωρινή, σαν σκαλοπάτι για να πάει παραπάνω η Σίτι. Βελτίωσε την επίθεσή της βρίσκοντας περισσότερα γκολ μετά από ένα διάστημα που είχε βραχυκυκλώσει, ενώ παράλληλα δεν έχει εκτεθεί αμυντικά, διατηρώντας μια σχετική ισορροπία. Στο Λιγκ Καπ έπαιξε μόνο ένα γύρο, αλλά στην έδρα της Άρσεναλ, όπου επικράτησε άνετα (1-4).

Θέλει τον τίτλο, ποτέ δεν παρατάει τα… ασημικά ο Γκουαρδιόλα, ειδικά όταν προέρχεται από χρονιές που πήρε το… μίνιμουμ. Είναι η κάτοχος του τροπαίου, έχοντας 7 συνολικά και αν πάρει το τρέχον θα πιάσει τη Λίβερπουλ στις 8 κατακτήσεις.

Οι Κάιλ Γουόκερ (Α) και Γκάμπριελ Χεσούς (Ε) επιστρέφουν από καραντίνα. Όχι όμως και οι Έντερσον (Τ), Τόμι Ντόιλ, Γκαρσία (Μ), Φεράν Τόρες (Ε). Αμφίβολη η συμμετοχή των Λαπόρτ (Α) και Άκε (Α), με τον δεύτερο πιο πιθανό να αγωνιστεί.

Μάντσεστερ Γ. – Μαν. Σίτι προγνωστικά

Τρία συνεχόμενα under 2,5 μετράνε οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ. Το Λιγκ Καπ σίγουρα τις ενδιαφέρει, το απέδειξε η μέχρι τώρα πορεία τους. Ωστόσο, αυτό που προέχει είναι το πρωτάθλημα και η συνέχεια χωρίς τραυματισμούς. Να δείτε που δε θα είναι το πιο δυνατό παιχνίδι για… ντέρμπι του Μάντσεστερ και προβλέπουμε χαμηλό ρυθμό, με τη Σίτι να έχει περισσότερο την κατοχή και τη Γιουνάιτεντ να ψάχνει τις αντεπιθέσεις. Πιθανά τα λίγα γκολ, τα οποία προσφέρονται σε πολύ υψηλές αποδόσεις, ακόμα και πάνω από το 2,10. Πιθανό το 1-1, αλλά και ακόμα χαμηλότερα σκορ.

bullet Πρόταση: Under 2,5 γκολ – 2,14 – Betshop

[maxbutton id=”4″ window=”new”]

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος στον δυναμικό πίνακα «Με Μια Ματιά», που ανανεώνεται καθημερινά με όλους τους αγώνες που παίζουν σήμερα.


Βαθμολογία Πρέμιερ Λιγκ

Standings provided by SofaScore LiveScore

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα