Connect with us

The Answer

Βαλένθια – Άλμπα Βερολίνου Προγνωστικά Μπάσκετ – 15/04/2019

Published

on

:: Προγνωστικά Answer

Αυτά είναι τα προγνωστικά μπάσκετ του The Answer, που εμφανίζονται ως στοιχηματικές ευκαιρίες από τις μεγάλες διοργανώσεις (Euroleague, Eurocup, Basketball Champions League) και από τα διάφορα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Stoiximan Cash Out – Κλείσε τα στοιχήματά σου από όλες τις συσκευές!

ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ

prognostika eurocup

– Τρίτος τελικός. Η σειρά είναι στο 1-1. Όποια ομάδα νικήσει, κατακτά και το τρόπαιο του EuroCup.
– Ο νικητής εξασφαλίζει παράλληλα τη συμμετοχή του στη EuroLeague της νέας σεζόν.

Ο άσος της Βαλένθια τιμάται κοντά στο 1.35. Αυτό συνεπάγεται 74% πιθανότητες νίκης για τους γηπεδούχους, οι οποίοι, όμως, στην πραγματικότητα επικρατούν στο 86% των αγώνων που προσφέρονται σε αντίστοιχη απόδοση.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ (19-3)

Η Βαλένθια προσπάθησε να… σκουπίσει τη σειρά με την Άλμπα, αλλά έχασε στο Βερολίνο στην παράταση με 92-95. Βέβαια, στο Game 1 έδειξε πως έχει τον πρώτο λόγο, κάτι που φάνηκε από το εμφατικό 89-75 με το οποίο έκανε το 1-0. Η ισπανική ομάδα συνεχίζει χωρίς τον Βίβες, ωστόσο έχει γκαρντ για να γεμίσει το κενό του και παράλληλα δεν προέκυψε κάποιος απρόοπτος τραυματισμός. Από στατιστικής πλευράς σημειώστε πως η Βαλένθια σκοράρει 92.8 πόντους κατά μέσο όρο με 39.5% στα τρίποντα και την ίδια ώρα διαθέτει μία από τις κορυφαίες άμυνες του EuroCup με παθητικό 74.7 πόντους ανά ματς. Οι Γουίλ Τόμας και Σαμ Βαν Ρόσομ κάνουν εκπληκτικούς τελικούς, με 18.5 πόντους κατά μέσο όρο ο καθένας στα δύο ματς.

ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (17-6)

Η Άλμπα Βερολίνου ξεκίνησε ως αουτσάιντερ τη σειρά των τελικών, έχασε με 75-89 στην Ισπανία, αλλά στο Game 2, έριξε στο καναβάτσο τη Βαλένθια με 95-92. Χρειάστηκε την παράταση αλλά αυτό μικρή σημασία έχει για τους παίκτες του coach Ρενέσες, που πήραν ψυχολογία ενόψει του… τελικού των τελικών. Δεν προέκυψε κάποια νέα απουσία για την Άλμπα, η οποία εδώ και καιρό έχει χάσει τον Πένο (γκαρντ). Η στατιστική της δείχνει πως αρέσκεται στο run n’ gun μπάσκετ, με ενεργητικό 88.2 πόντους κατά μέσο όρο και παθητικό 83 πόντους ανά παιχνίδι. Κορυφαίοι της παίκτες στη σειρά των τελικών έως τώρα είναι ο Σίβα κι ο Χέρμανσον. Ο πρώτος σημειώνει 15.5 πόντους κατά μέσο όρο και ο δεύτερος γράφει 15 ανά παιχνίδι.

Στοίχημα στο Βαλένθια – Άλμπα Βερολίνου

Η Βαλένθια δεδομένα είναι το φαβορί και λογικά θα φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου. Ωστόσο, ο άσος δεν έχει την παραμικρή στοιχηματική αξία. Αντίθετα, το over 162,5 στο 1.90 του stoiximan.gr αξίζει την προσοχή μας, με βάση τα όσα έχουμε δει στους δύο πρώτους τελικούς του EuroCup.

bullet Πρόταση: Over 162,5 – 1,90 – Stoiximan

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα